24 Mayıs 2012 Perşembe

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı, emrindeki LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi yazarı İzmirli Seval Deniz Karahaliloğlu'nu "adam yerine" koyup, LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin yazarı İzmirli Seval Deniz Karahaliloğlu ile Sosyalist OYUN Dergisi Kurucusu, Yöneticisi, Sahibi ve Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz arasındaki hukuksal davalarla ilgili olarak İzmirli yazar Seval Deniz Karahaliloğlu ile konuşmaya zerre kadar olsun asla ve kesinlikle tenezzül etmemiş olmalı ki, çok ciddi, telafisi pek mümkün olmayan yayıncılık yanlışları yapıyor yada yoğun bir ısrar ve büyük bir inatla dezenformasyona devam ediyor hâlâ!

Mustafa Demirkanlı Ben söylüyorum, Coşkun reddetmeye çalışıyor ama onu da beceremiyor çünkü savunmaya çalıştığı Hilmi, ne video kaydında anlatmaya çalıştığı Hilmi ne de yukarıda açıkladığı Hilmi. Hilmi'nin küfürbaz olduğunu, Büktel'in de Hilmi'nin küfürbazlığını savunmaya çalışmasının doğru olmadığını, Büktel'in bu konuda özür dilemeye yanaşmayacağını herkes öğrendi artık.


Şimdi Büktel'in yeni gerçek dışı açıklamasına bakalım mı? Ne diyor Büktel hemen yukarıda? "Nitekim Hilmi, "ORTADA BİR MAHKEME KARARI BULUNMADIKÇA" yazdıklarına sonuna dek sahip çıkmış, asla tükürdüğünü yalamamış GEREKİRSE BURJUVA ADALETİNCE MAHKÛM EDİLMEYİ BİLE GÖZE ALARAK, linççilerin onlarca noter ihtarından hiçbirini umursamamıştır. (Hilmi, bu umursamayışa gerekçe olarak, kendisinin, öyle höt deyince al sana ot, diyecek yaratılışta biri olmadığını belirtmiştir.)"


Bakalım, Hilmi 30. Sulh Ceza Mahkemesi'nde neler söylemiş?


"SANIK HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ İFADESİNDE: İddianameye konu olan video içeriğindeki belirtilen sözleri ben söyledim, ancak HAKKIMDA İDDİANAME DÜZENLENDİKTEN SONRA BU VİDEOLARI KALDIRDIM dolayısıyla söylenmiş olan sözler kaldırıldı…" Hatırlayalım, Büktel ne diyordu? (Hilmi, bu umursamayışa gerekçe olarak, kendisinin, öyle höt deyince al sana ot, diyecek yaratılışta biri olmadığını belirtmiştir.)"


Ortada Mahkeme kararı yok, açılmış bir dava var, davadan sıyırmak için videoyu kaşla göz arasında kaldırıvermiş Hilmi. Ortada mahkeme kararı olmadığına göre Büktel'i de ters köşeye yatırıp golü atıvermiş… Şu dar zamanda Hilmi'nin Büktel'e attığı ikinci gol oldu. Adeta, Büktel'i yalanlamaya yemin etmiş durumda...


Hilmi, Büktel'in yüzünü bir kere daha kızartıyor ama kızarmış olacağını ummak, Hilmi'nin küfürbaz olmadığına inanmak kadar saflık olur. Büktel, anında konuyu değiştirip neler neler anatacağını tahmin etmek bile mümkün değil, göreceğiz...


(Kaynak: facebook)


***


Ayrıca bakınız:


Sayın Seval Deniz Karahaliloğlu (SSDK) da, tıpkı diğerleri (Burhan Gün, LİNÇÇİ Gülhan Avşar Demirkanlı, LİNÇÇİ Kemal Aydoğan, LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı, LİNÇÇİ Mehmet Bozkır, Nihat Haluk Bilginer, LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek, LİNÇÇİ Oyun Atölyesi, LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan, Uğur Demirci Tosun) gibi, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarının ilga ve imhâ edilmesi için, sürekli olarak "hukuk kartını" öne sürerek, âdeta ÜÇÜNCÜ (HUKUKSAL) LİNÇ KAMPANYASI ateşine kupkuru odunlar atıp, dans ediyorlar!


Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, gördüğü lüzum üzerine LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi yazarı Seval Deniz Karahaliloğlu ile aralarındaki hukuk maçında 26 Aralık 2011 tarihinde verilen ve 9 Ocak 2012'de ilk kez olarak yayınladığı mahkeme kararını bir kez daha yayınlamak zorunda kaldı!


21 Mayıs 2012 Pazartesi günü yoğun bir İstanbul Adalet Sarayı mesaisinden sonra, dikkat yoğunluğunu yitirerek, ciddi bir kaza geçirip, kafatasında büyük bir yarık ve ayrıca kafasındaki bir atardamarın kesilmesi sonucu önemli bir sağlık müdahalesinden geçen Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, aşırı yoğunluğu ve ciddi yorgunluğu nedeniyle, yazılarını yazarken ve olaylara müdahale ederken, zaman zaman küçük ifade zorlukları yaşamaya başladı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder