21 Mayıs 2012 Pazartesi

facebook bataklığı'nda LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı geyiği!


  • Ben bu görsel kolajı suç unsuru ya da hakaret sayıyorum. Mustafa Demirkanlı ise bu kolajı, suç unsuru ya da hakaret saymıyor. Eminim ki, Hitler de saymazdı: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=426553100696139&set=a.179782142039904.42083.100000243596367&type=1&theater


    Mustafa Demirkanlı'nın "Hiç Çıldırma Bre Büktel!" başlıklı, tıka basa küfür dolu yazısında, hakaret olmadığını öne sürdüğü Nazi bayraklı Büktel kolajı: Aşağıda görselini eklediğimiz kolaj hakkında Demirkanlı, "Hiç Çıldırma Bre Büktel!"de diyor ki:

    "Coşkun Büktel çıldırmış durumda. Ruhunun kirliliğini yansıtan kirli gri sitesinde sarı beyaz kırmızı Çingene çadırı gibi kocaman upuzun cümlelerle haykırıyor, kükrüyor, tehditler savuruyor ne yapacağını şaşırmış gibi dolaşıyor.

    Mustafa Demirkanlı'nın sitesinde daha önce kullanılan ve tam da yerini bulan gamalı haçlı kolajını sanki bir suç unsuruymuş, bir hakaretmiş gibi veriyor."

    Ekleyen: Coşkun Büktel
     ·  · 

    • 2 kişi bunu beğendi.

      • Tiyatrolarımız Kapatılamaz Büktel ağız değiştirdi bu arada. Düne kadar bunu küfür olarak adlandırıyordu ben küfürnazım ama o da küfürbaz dercesine. Ama baktı küfürden tutturamayacak şimdi suç mudur değil midir konusuna çevirdi. Geçenlerde de Hitlerden rahmetli Hitler diye söz etmişti. Sanırım Hitlerden rahmetle söz eden dünya üzerindeki ender hatta belki tek kişi :)))
        Dün, 02:38 · 

      • Tiyatrolarımız Kapatılamaz Sırf Hitlere rahmetli Hitler dediği için dahi böyle bir afiş hazırlayabilirlerdi sayın Büktel için... Ama neyse ki bu sayfayı bir avuç okuyan var da pek kimse görmedi Hitleri rahmetle yad ettiğini :)))
        Dün, 02:41 · 

      • Coşkun Büktel 
        Yani yine eskiye mi dönüyoruz? Mustafa'nın yerine haksız tahrikleri kim olduğu bilinmeyen takma isimli sapıklar mı yapacak? Siz beni sinirlendireceksiniz, ben size dava açamayacağım için çaresiz kalacağım. Bu yüzden size hakaret edeceğim. Sonra siz tüm yazdıklarınızı silip ortadan yok olacaksınız. Ben mert bir insan olduğumdan tükürdüğümü yalayamayacak ve hakaret sözcüklerimi asla silmeyeceğim. Ve Mustafa masum pozlarda ortaya çıkıp sureti haktan görünerek provokasyona devam edecek ve daha sonra benim silmediğim ve asla silmeyeceğim hakaret sözcüklerini bir şikayet dilekçesine sıralayıp bir savcıya götürecek. Savcı davayı açacak. Hakim bana soracak: Bu sözler senin mi? Ben mert olduğum için, yine asla yalan söylemeyecek ve "evet benim" diyeceğim. Ve hakim, olayın inceliklerine, derinliklerine girmeye gerek duymadan hakaret suçunu sabit görüp beni bir daha mahkum edecek ve bu defa ceza ertelenmeyecek. Plan bu mu?

        İğrençsin! (Farkındaysan, "İğrençsiniz" demiyorum!)

        Dün, 12:05 · 

      • Coşkun Büktel Rahmetli Hitler'den betersiniz!
        Dün, 12:10 · 

      • Mustafa Demirkanlı 
        Büktel, yukarıda yazan kimdir, kimlerdir bilmiyorum, okumuyorum bile.. Konuyu sen açtın, ben yanıt verdim, söyleyeceğin birşey varsa yaz... Bir benzetmenin neresi hakaret, seni daha önce başbakana benzetmiştim, itiraz etmemiştin... Yöntemin...Devamını Gör

        21 saat önce · 

      • Coşkun Büktel Sen her türlü yöntemi kullanarak beni "haksız tahrik" etmenin arkasındasın! Devam et!
        16 saat önce · 

      • Coşkun Büktel Hiçbir "lafla" saptıramayacağın, hiçbir hileyle "örtbas" edemeyeceğin, hiçbir çuvala sığdıramayacağın mızrak gibi düpedüz somut gerçek şu: Sen sansürcüsün, ben sansürden iğrenen biriyim. Doğruyu ve haklıyı sansürcüler mi yoksa sansür karşıtları mı savunur? İkimizden hangimizin doğru ve iyi insan, hangimizin yanlış ve kötü insan olduğunu bence on yaşında çocuklar bile görebiliyor.
        16 saat önce · 

      • Coşkun Büktel 
        Siz Mustafa'ya aldırmayın! O bunları (kendisi de inanmadan) sırf beni tahrik etmek için söylüyor! Hem birilerine iftira atacağım, hem de "sıfır sansür" uğruna, açıklık, şeffaflık ve dürüstlük uğruna, Mustafa'nın bütün bu "haksız tahriklerine" katlanacağım. Buna makul düşünme yeteneğine sahip bir tek kişi inanır mı? Mahkeme Mustafa'nın "haksız tahrikçi" olduğunu kararıyla belgeledi. Bu arada onun küfürbazlığı ve iftiracılığı yanında Hilmi'nin zemzemle yıkanmış sayılacağını unutmayın! "Hiç Çıldırma Bre Büktel!" yazısı, tek başına, "haksız tahrikçinin" küfürbazlığını ve iftiralarını kanıtlamaya yetiyor. Umarım, itirazım üzerine, o yazıyı bu kez ilgi ve dikkatle okuyup bu gerçeği mahkeme de saptayacak. Ama saptamasa da farketmez! Belge ortada. İşte Mustafa'nın "arkasındayım" diyerek, "gel tartışalım" diyerek, sanki tartışılır yanı varmış gibi yanılsama yaratıp aklamaya çalıştığı iğrenç küfürler:

        “Hiç Çıldırma Bre Büktel!”

        Coşkun Büktel çıldırmış durumda. Ruhunun kirliliğini yansıtan kirli gri sitesinde sarı beyaz kırmızı Çingene çadırı gibi kocaman upuzun cümlelerle haykırıyor, kükrüyor, tehditler savuruyor ne yapacağını şaşırmış gibi dolaşıyor.

        Mustafa Demirkanlı'nın sitesinde daha önce kullanılan ve tam da yerini bulan gamalı haçlı kolajını sanki bir suç unsuruymuş, bir hakaretmiş gibi veriyor.

        Yahu Büktel dur bir sakin ol.

        Ne var şimdi bunda neden yadırgıyorsun? Neden bu küplere binmelerin?

        Ne ektinse onu biçiyorsun, mahsulün hayırlı olsun!

        Sen kimsenin ehemmiyet vermediği bir iftira ile bir hocayı senelerce suçlamadın mı?

        Sana hak vermediğini söyleyenlere faşizanca baskı kurmaya çalışmadın mı?
        Hem delil var deyip hem yasal yollara başvurmak yerine çamur at izi kalsın yöntemini denemedin mi?

        10 yıllık çabana rağmen insanların senin deli saçması iddianı çok da mantıklı bulmaması ile çıldırıp etrafa baskı yapmadın mı?

        Senelerce sözde delil diye giyotin gibi kullandığın video kaydını kendi adınla yayınlamaya çekinip sonra Burak Caney adıyla yayınlatmadın mı?

        Ya da her kim ise bu Burak Caney, o bulup yayınladıktan sonra ancak yayınlamadın mı? Ve pek bir sarıldığın delilin olan videonu da yayınlamana karşın hala sana hak verenlerin sayısı bir elin beş parmağını bile bulabildi mi?

        Sen değil misin bir hocaya attığın iftira ile ve koparmaya çalıştığın fırtına ile baskıcı, despot faşist kimlik sergileyen?

        Sen değil misin belden aşağı iftiralarla bana türlü iftiralar atıp bunu da pişkinlik örneği göstererek mutlu mesut kamera karşısında anlatan?

        Sen değil misin Hilmi Bulunmaz'ı kışkırtıp, tetikçi gibi insanların üstüne salan?

        Sen değil misin yalan haberlerin üstüne atlayıp, yalan olduğu belgelense de pişkince görmezden gelen?

        Cevap hakkını hiçe sayıp "Hilmi'ye yayınlama" dedim diye verdiğin talimatla faşizan despot anti-demokrat kimliğinle övünen?

        Sen değil misin insanların cevap hakkını engelleyip, çöp kutularına attık diye alçakça, faşistçe, despotça davranan?

        Sen değil misin küfürlerle, sövgülerle O...Ç.... ları hakaretleriyle gri ruh sıkıcı sitenin manşetlerini dolduran?

        Sen değil misin sırf sana hak vermiyorlar diye tiyatro örgütlerine kara çalan, lakap takan?

        Sen değil misin emitasyon (çünkü antik yunan çağında yaşamadın günümüzde Antik Yunan yazmak olsa olsa emitasyon olur) Theope'nle kendi kutsal kitabını yaratan ve bu kutsal kitabına tapınmayanları topa tutmaya kalkan?

        Sen değil misinüç kuruşluk bilginle hiç anlamadığın anlayamadığın sosyalizme, 60 gençliğine, 70 gençliğine hakaretvari burun kıvıran?

        Sen değil misin bütün bu ruh halinle faşizmi ruhunun derinliklerinden kusan?

        Neden şimdi bu gocunma?

        Neden despot, baskıcı, ben merkeziyetçi, faşist, sansürcü, dezenformasyoncu, iftiracı ve küfürbaz kimliklerinden söz edilince rahatsız olman? Yarattığın, yaratmaya çalıştığın bu değil miydi? İçindeki canavarı sen besleyip büyütmedin mi? Bu canavar sana sevgili, jeep, şöhret olarak değil de finalde kötü bir dizide senaristlik ve binlerce insanın nefreti ve sadece 3-5 dosttan ibaret bir yaşam getirdiyse bize ne?

        Bütün bunlar sensin! Yüzleşmek istesen de istemesen de sen! Var git şimdi ister aynaya bak, istersen gri sitende biraz daha nefret kus daha da çirkinleş!

        Kimseyi de tehdidinle korkutamıyorsun bilmiş ol!

        Coşkun Büktel, küfür, sövgü, tehditle insanları yıldıramayınca şimdi de mahkemeye vereceğim imasıyla insanları katılmaktan alıkoymaya çalışıyor. Bir despota da ancak böyle yeni bir tehdit yakışırdı. Ver bakalım mahkemeye Coşkun Efendi, bakalım hakimler somut, açık, aleni küfür ve iftiralara, somut o...ç...’na mı değer verecek yoksa 11 yıl öncesinin sözlüğünden atılmış mecazi anlamlı zorlama küfürleştirme çabana mı?

        Hodri meydan el mi yaman bey mi yaman görelim Coşkun Efendi!

        KAYNAK: http://www.coskunbuktel.com/buktelhiccildirma.htm

        16 saat önce · 

      • Mustafa Demirkanlı 
        Boş konuşacağına, "iğrenç küfürler" dediğinin ne olduğu söyle... Yuvarlak laflarla nereye varacaksın? Goobels'e benzetilmenin neresi küfür? Ben Goobels'e benzemiyorum da diyemezsin, çünkü onun gibi sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorsun, "ne kadar çok tekrarlarsanız, insanlar gerçek sanır" ilkesini kullanıyorsun... bunu geçelim, nerede küfür edilmiş sana... kendi gerçeğin yüzüne vurulunca ağır geliyor, küfür mü sayıyorsun? Kimse senin gibi O... Ço... deyip, sonra da bu bir küfür değil, saptamadır demiyor...

        15 saat önce · 

      • Coşkun Büktel 
        Küfürker yuvarlak değil: İzeh gerektirmeyecek kadar köşeli. Bak:


        “Hiç Çıldırma Bre Büktel!”


        Coşkun Büktel çıldırmış durumda. Ruhunun kirliliğini yansıtan kirli gri sitesinde sarı beyaz kırmızı Çingene çadırı gibi kocaman upuzun cümlelerle haykırıyor, kükrüyor, tehditler savuruyor ne yapacağını şaşırmış gibi dolaşıyor.

        Mustafa Demirkanlı'nın sitesinde daha önce kullanılan ve tam da yerini bulan gamalı haçlı kolajını sanki bir suç unsuruymuş, bir hakaretmiş gibi veriyor.

        Yahu Büktel dur bir sakin ol.

        Ne var şimdi bunda neden yadırgıyorsun? Neden bu küplere binmelerin?

        Ne ektinse onu biçiyorsun, mahsulün hayırlı olsun!

        Sen kimsenin ehemmiyet vermediği bir iftira ile bir hocayı senelerce suçlamadın mı?

        Sana hak vermediğini söyleyenlere faşizanca baskı kurmaya çalışmadın mı?
        Hem delil var deyip hem yasal yollara başvurmak yerine çamur at izi kalsın yöntemini denemedin mi?

        10 yıllık çabana rağmen insanların senin deli saçması iddianı çok da mantıklı bulmaması ile çıldırıp etrafa baskı yapmadın mı?

        Senelerce sözde delil diye giyotin gibi kullandığın video kaydını kendi adınla yayınlamaya çekinip sonra Burak Caney adıyla yayınlatmadın mı?

        Ya da her kim ise bu Burak Caney, o bulup yayınladıktan sonra ancak yayınlamadın mı? Ve pek bir sarıldığın delilin olan videonu da yayınlamana karşın hala sana hak verenlerin sayısı bir elin beş parmağını bile bulabildi mi?

        Sen değil misin bir hocaya attığın iftira ile ve koparmaya çalıştığın fırtına ile baskıcı, despot faşist kimlik sergileyen?

        Sen değil misin belden aşağı iftiralarla bana türlü iftiralar atıp bunu da pişkinlik örneği göstererek mutlu mesut kamera karşısında anlatan?

        Sen değil misin Hilmi Bulunmaz'ı kışkırtıp, tetikçi gibi insanların üstüne salan?

        Sen değil misin yalan haberlerin üstüne atlayıp, yalan olduğu belgelense de pişkince görmezden gelen?

        Cevap hakkını hiçe sayıp "Hilmi'ye yayınlama" dedim diye verdiğin talimatla faşizan despot anti-demokrat kimliğinle övünen?

        Sen değil misin insanların cevap hakkını engelleyip, çöp kutularına attık diye alçakça, faşistçe, despotça davranan?

        Sen değil misin küfürlerle, sövgülerle O...Ç.... ları hakaretleriyle gri ruh sıkıcı sitenin manşetlerini dolduran?

        Sen değil misin sırf sana hak vermiyorlar diye tiyatro örgütlerine kara çalan, lakap takan?

        Sen değil misin emitasyon (çünkü antik yunan çağında yaşamadın günümüzde Antik Yunan yazmak olsa olsa emitasyon olur) Theope'nle kendi kutsal kitabını yaratan ve bu kutsal kitabına tapınmayanları topa tutmaya kalkan?

        Sen değil misinüç kuruşluk bilginle hiç anlamadığın anlayamadığın sosyalizme, 60 gençliğine, 70 gençliğine hakaretvari burun kıvıran?

        Sen değil misin bütün bu ruh halinle faşizmi ruhunun derinliklerinden kusan?

        Neden şimdi bu gocunma?

        Neden despot, baskıcı, ben merkeziyetçi, faşist, sansürcü, dezenformasyoncu, iftiracı ve küfürbaz kimliklerinden söz edilince rahatsız olman? Yarattığın, yaratmaya çalıştığın bu değil miydi? İçindeki canavarı sen besleyip büyütmedin mi? Bu canavar sana sevgili, jeep, şöhret olarak değil de finalde kötü bir dizide senaristlik ve binlerce insanın nefreti ve sadece 3-5 dosttan ibaret bir yaşam getirdiyse bize ne?

        Bütün bunlar sensin! Yüzleşmek istesen de istemesen de sen! Var git şimdi ister aynaya bak, istersen gri sitende biraz daha nefret kus daha da çirkinleş!

        Kimseyi de tehdidinle korkutamıyorsun bilmiş ol!

        Coşkun Büktel, küfür, sövgü, tehditle insanları yıldıramayınca şimdi de mahkemeye vereceğim imasıyla insanları katılmaktan alıkoymaya çalışıyor. Bir despota da ancak böyle yeni bir tehdit yakışırdı. Ver bakalım mahkemeye Coşkun Efendi, bakalım hakimler somut, açık, aleni küfür ve iftiralara, somut o...ç...’na mı değer verecek yoksa 11 yıl öncesinin sözlüğünden atılmış mecazi anlamlı zorlama küfürleştirme çabana mı?

        Hodri meydan el mi yaman bey mi yaman görelim Coşkun Efendi!

        KAYNAK: http://www.coskunbuktel.com/buktelhiccildirma.htm

        14 saat önce · 

      • Coşkun Büktel İnsanlara riske girmeden kalleşçe saldırmak için takma isim kullanan da kullandıran da orospu çocuğudur.
        14 saat önce · 

      • Mustafa Demirkanlı Takm isim, kulanan da, kullandıran da o.... ç.....'dur. Takma isimlileri bana yamamaya kalkanı da tanımlayabilir misin? Yüreğinyeter mi?
        14 saat önce · 

      • Mustafa Demirkanlı Goobelsliği bırak da, seni rahatsız eden yazıyı değil, yazıdaki küfürleri göster...
        14 saat önce · 

      • Coşkun Büktel 
        Küfürleri "haksız tahrikçi"den başka görmeyen varsa, işte (Yazının her tarafı tıka basa küfür ve iftira -zaten o yüzden sitesinden silip örtbas etti. Ama fotoğrafını yayınladık ve mahkeme tutanaklarına da girdi o yazı; o yüzden "haksız tahrikçi" bugün ağız değiştiripartık "arkasındayım" diyor; sidik zoruyla):

        Küfürker yuvarlak değil: İzeh gerektirmeyecek kadar köşeli. Bak:

        “Hiç Çıldırma Bre Büktel!”

        Coşkun Büktel çıldırmış durumda. Ruhunun kirliliğini yansıtan kirli gri sitesinde sarı beyaz kırmızı Çingene çadırı gibi kocaman upuzun cümlelerle haykırıyor, kükrüyor, tehditler savuruyor ne yapacağını şaşırmış gibi dolaşıyor.

        Mustafa Demirkanlı'nın sitesinde daha önce kullanılan ve tam da yerini bulan gamalı haçlı kolajını sanki bir suç unsuruymuş, bir hakaretmiş gibi veriyor.

        Yahu Büktel dur bir sakin ol.

        Ne var şimdi bunda neden yadırgıyorsun? Neden bu küplere binmelerin?

        Ne ektinse onu biçiyorsun, mahsulün hayırlı olsun!

        Sen kimsenin ehemmiyet vermediği bir iftira ile bir hocayı senelerce suçlamadın mı?

        Sana hak vermediğini söyleyenlere faşizanca baskı kurmaya çalışmadın mı?
        Hem delil var deyip hem yasal yollara başvurmak yerine çamur at izi kalsın yöntemini denemedin mi?

        10 yıllık çabana rağmen insanların senin deli saçması iddianı çok da mantıklı bulmaması ile çıldırıp etrafa baskı yapmadın mı?

        Senelerce sözde delil diye giyotin gibi kullandığın video kaydını kendi adınla yayınlamaya çekinip sonra Burak Caney adıyla yayınlatmadın mı?

        Ya da her kim ise bu Burak Caney, o bulup yayınladıktan sonra ancak yayınlamadın mı? Ve pek bir sarıldığın delilin olan videonu da yayınlamana karşın hala sana hak verenlerin sayısı bir elin beş parmağını bile bulabildi mi?

        Sen değil misin bir hocaya attığın iftira ile ve koparmaya çalıştığın fırtına ile baskıcı, despot faşist kimlik sergileyen?

        Sen değil misin belden aşağı iftiralarla bana türlü iftiralar atıp bunu da pişkinlik örneği göstererek mutlu mesut kamera karşısında anlatan?

        Sen değil misin Hilmi Bulunmaz'ı kışkırtıp, tetikçi gibi insanların üstüne salan?

        Sen değil misin yalan haberlerin üstüne atlayıp, yalan olduğu belgelense de pişkince görmezden gelen?

        Cevap hakkını hiçe sayıp "Hilmi'ye yayınlama" dedim diye verdiğin talimatla faşizan despot anti-demokrat kimliğinle övünen?

        Sen değil misin insanların cevap hakkını engelleyip, çöp kutularına attık diye alçakça, faşistçe, despotça davranan?

        Sen değil misin küfürlerle, sövgülerle O...Ç.... ları hakaretleriyle gri ruh sıkıcı sitenin manşetlerini dolduran?

        Sen değil misin sırf sana hak vermiyorlar diye tiyatro örgütlerine kara çalan, lakap takan?

        Sen değil misin emitasyon (çünkü antik yunan çağında yaşamadın günümüzde Antik Yunan yazmak olsa olsa emitasyon olur) Theope'nle kendi kutsal kitabını yaratan ve bu kutsal kitabına tapınmayanları topa tutmaya kalkan?

        Sen değil misinüç kuruşluk bilginle hiç anlamadığın anlayamadığın sosyalizme, 60 gençliğine, 70 gençliğine hakaretvari burun kıvıran?

        Sen değil misin bütün bu ruh halinle faşizmi ruhunun derinliklerinden kusan?

        Neden şimdi bu gocunma?

        Neden despot, baskıcı, ben merkeziyetçi, faşist, sansürcü, dezenformasyoncu, iftiracı ve küfürbaz kimliklerinden söz edilince rahatsız olman? Yarattığın, yaratmaya çalıştığın bu değil miydi? İçindeki canavarı sen besleyip büyütmedin mi? Bu canavar sana sevgili, jeep, şöhret olarak değil de finalde kötü bir dizide senaristlik ve binlerce insanın nefreti ve sadece 3-5 dosttan ibaret bir yaşam getirdiyse bize ne?

        Bütün bunlar sensin! Yüzleşmek istesen de istemesen de sen! Var git şimdi ister aynaya bak, istersen gri sitende biraz daha nefret kus daha da çirkinleş!

        Kimseyi de tehdidinle korkutamıyorsun bilmiş ol!

        Coşkun Büktel, küfür, sövgü, tehditle insanları yıldıramayınca şimdi de mahkemeye vereceğim imasıyla insanları katılmaktan alıkoymaya çalışıyor. Bir despota da ancak böyle yeni bir tehdit yakışırdı. Ver bakalım mahkemeye Coşkun Efendi, bakalım hakimler somut, açık, aleni küfür ve iftiralara, somut o...ç...’na mı değer verecek yoksa 11 yıl öncesinin sözlüğünden atılmış mecazi anlamlı zorlama küfürleştirme çabana mı?

        Hodri meydan el mi yaman bey mi yaman görelim Coşkun Efendi!

        KAYNAK: http://www.coskunbuktel.com/buktelhiccildirma.htm

        14 saat önce · 

      • Coşkun Büktel İnsanlar ezberlesin bu yazıyı ve Coşkun Büktel'e saldıranların ruh halini tanısın!
        14 saat önce · 

      • Mustafa Demirkanlı 
        Senin ruh halini yansıtıyor. Ben o yazıyı kaldırmadım, siz; kankan Hilmi eliyle kaldırılması için noterden talep gönderdiniz, biz de o talebe uyduk. Yalanla nereye varacaksın? Yazıyı sürekli yayımlaman iyi oluyor, seni tanımlayan hem de çok iyi tanımlayan o yazıyı okuyamayanlar da okuma şansı buluyor. Dürüst ol, o yazı da dahil isimleriniz geçen yazılarınızın kaldırılmasını talep etmediniz mi? Benim katkım yok diyorsan, Hilmi'nin talebi değil mi? Neden benim kaldırdığım yalanını söyleme gereği duyuyorsun? http://www.tiyatrodergisi.com.tr/detay.php?hng=2904

        14 saat önce · 

      • Tiyatrolarımız Kapatılamaz Bence Coşkun Büktel ve Mustafa Demirkanlı aynı kişi... Coşkun Büktel kendisini hiç kimse ciddiye almayınca böyle bir karakter yaratıp polemik vasıtası oluşturdu.
        12 saat önce · 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder