30 Mart 2013 Cumartesi

Bulunmaz, Maraşlıyan'ı mahkemeye sununca iş değişti!


  • BU SAYFA İNTERNETİN EN ÖZGÜR SAYFASI! SANSÜR SIFIR! TAKMA İSİMLİ SAPIKLARIN BANA KÜFÜR YA DA İFTİRA ATMASI BİLE SERBEST! ARSIZLIK?... ARSIZLIK, HAYDA HAYDA SERBEST!
    • Coşkun Büktel Ama tabii, benim yerime manşet atmaları ya da söyleyecek lafları olmadığı halde, aynı lafları çok sayıda yorum halinde tekrar tekrar yazarak, benim yorumlarımı görünmez kılacak biçimde sayfalarımı "kurnazca"(!) istila etmeye kalkışmaları serbest değil. Yine de, o durumda bile, sansür sıfır! İstediği kadar suistimal edilsin, yine de sansür sıfır. Vandallara benzememek kararımı hiçbir şey değiştiremez. Sansürcü vandallar ne derse desin, ilkelerimden asla taviz vermem!
    • Mustafa Demirkanlı Saptırma... Kimse salak değil. Sadece ilkene noldu, açıkla...
    • Coşkun Büktel Başlıktaki "KÜFÜR YA DA İFTİRA ATMASI" şeklindeki ifade, "KÜFÜR YA DA İFTİRA ETMESİ" şeklinde yazılmalıydı. Düzeltir ve tüm aydınlık yürekli okurlarımızdan özür dileriz!
    • Coşkun Büktel MUSTAFA DEMİRKANLI · 21 ortak arkadaş
      Bu şahıs, kimse yüzüne vurmadığı için, uğraşmaya değer bulmadığı için coştukça coştu... Sıkıştı... İljkesini sattı, susarak geçiştirecek sandı... İsimsiz sapıklar diyerek herkese saldırdı... İsimsiz Sapık Avi Maraş
      lıyan'ı korumasına aldı... Çık karşıma, konuşalım, video kaydına alalım ve yayımlayalım dedim, bundan da kaçtı... Beni, aşağılamak için: "Tak Kukelatanı da Gel" diye bir şart koştu...http://www.coskunbuktel.com/bukteldemirkanliduello.htm kabul ediyorum, kukelata -istediği- takarak aşağılanmayı da kabul ederek karşısına çıkacağım, yanına kimi isterse alsın... sadece kayda alacağız ve yayımlayacağız... Gelsin karşıma, Feridunuyla, Hilmisiyle... Büktel'in minicik bir ilkesi varsa gelsin karşıma...
      16 dakika önce · Beğen

      Mustafa Demirkanlı · 21 ortak arkadaş
      Büktel'den yüzleşmek için haber bekliyorum ama bir çok kişinin çok beklersin dediğini de duyuyorum...
      13 dakika önce · Beğen

      Mustafa Demirkanlı · 21 ortak arkadaş
      Büktel, nereye kaçarsa kaçsın... İki konuyu sırtından eksik etmeyeceğim... 1) İLKE'ne noldu? Nerede bıraktın? 2) Peki, istediğin kukeltayı da giyeceğim, yeter ki karşıma çık, kayda alıp, yayımlayalım... Benim tanıdığım Büktel yeni ilke ve yeni şartlar ileri sürer, şimdiden onlar da kabul... Yeterki video kaydında karşıma çıksın...

      Mustafa Demirkanlı · 21 ortak arkadaş
      Pardon! Facebook'u bir bataklık olarak tanımlayan kankan facebook'daymış yahu, şimdi şunu girmiş ücretsiz yayın yaptığı blogspotunda: Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın İstanbul 2. Sulh Ceza Mahkemesi'ne 26 Mart 2013 Salı günü sunduğu "LİNÇÇİ www.tiyatronline.com sitesinin sahte yazarı AVİ MARAŞLIYAN" kimliğinin araştırılması isteği, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı'yı olağanüstü büyük bir telâşa sürükledi!... Bizim yazışmaları takip ediyormuş kereta:)) Sizinle başa çıkmak çok zor... Neyse, Hilmi'nin hukuk bilgisine sen de güvenmeyip, akıllı davranarak Avukat tutmuşsun, çok da iyi yapmışsın, meri hukuk incelikleri olan, bilgi isteyene bir alandır... Hilmi Bulunmaz'a güvenmeyerek DOĞRUYU YAPTIN... Yahu Büktel, nereniz doğru anlamakta zorlanıyorum, adam facebook'u ve seni suçluyor, ama FACEBOOK'da cirit atıyor, acaba hangi mahlasla? Avi olamaz değil mi? O başkası, sen de biliyorsun:)) Bu yorumumu silmezsin değil mi, diğerleri gibi? Silip, yenisini yazmazsın değil mi? Yahu, sen demiyor muydun, Hilmi'nin göremeyeceği yerde yazma diye, seni bile kandırmış, görüyormuş:))) Adam görüyormuş, demiştim sana ama inanmadın:))) Zaten ben de yemiştim bu ayaklarınızı... Büktel, nasıl bir oyun oynuyorsunuz? İLKE'ne noldu? Hilmi kaptı götürdü mü?

      Mustafa Demirkanlı · 21 ortak arkadaş
      Büktel, sen bu adamı taşıyacaksın, kaçarın yok... Demiş ki: "Türk tiyatrosunun ceset hâlini saptamak için "olay yeri inceleme komiseri" gibi kılı kırka yararak araştırma yapan Hilmi Bulunmaz, sahte yazar AVİ MARAŞLIYAN kimliğinin peşine düşünce, ceset hâlindeki Türk tiyatrosunda ilginç parametreler oluşmaya başladı!" Gülme... adam ciddi bir iş yaptığını sanıyor ama gerçekten ciddi bir iş yapıyor... Nasıl ciddi bir işi yaptığını anlayacaksın, tabii Feridun da anlayacak... O da merak ediyor ya Avi'nin kim olduğunu? Öğrenecek... Hilmi gibi dostum olsa, düşmanlarımı aklıma getirir oracıkta ölüverirdim, sağ olasın Hilmi Bulunmaz...:))) "olay yeri inceleme komiseri" gibi devam et, doğru iz üzerindesin... Harikasınız... Büktel, istediğin kukelatayı takarak geliyorum, kaçmak yok değil mi?
    • Mustafa Demirkanlı :))) Ortada sandık var yandan geç, yapma... Sadede gel Büktel... el attığım her yanın dökülüyor... İLKE'lerin ortalık malı oldu, savunmaya niyetin bile yok... Hilmi buralarada, ama sen yok ded,n sürekli, adam alıntılar yapıp yayınlıyor, herkese isimsiz sapık dedin, nedense AVİ'ye laf olsun diye bile tek laf edemiyorsun... HADİ, Avi'ye de İsimsiz sapık desene, hatta senin deyiminle yüzüne baka baka O... Ç.... desene... Neden Avi olunca hoşgörü kalkanın oluştu... Büktel, sen bu adamı tanıyorsun... Ortaya çıkınca napacağını mı düşünüyorsun yoksa?

      (Kaynak: facebook)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder