22 Haziran 2012 Cuma

Kim bu orospu çocuğu Whoosie?


  • ‎2009 YILINDAN BU YANA, EKŞİ SÖZLÜK'TE "whoosie" TAKMA ADIYLA (VE MUSTAFA DEMİRKANLI'NIN SİTESİNE LİNK VERİLEREK) SÜRDÜRÜLEN VE DEMİRKANLI'NIN ASLA İTİRAZ ETMEDİĞİ KLASİK YALAN! BAKIN whoosie NE DİYOR:

    başka bir theope'nin varlığı ile daha da heyecanlı hale gelen tartışma. coşkun büktel'in bağıra çağıra "başka yok" dediği theope'nin konu olarak oldukça benzerinin bulunmasıyla kimin haklı kimin haksız olduğu yeniden tartışma konusu olmuştur.

    http://www.tiyatrodergisi.com.tr/detay.php?hng=1154
    (whoosie, 04.08.2009 16:57 ~ 05.08.2009 10:42)

    WHOOSIE'NİN BU YAZISININ EKŞİ SÖZLÜKTE YER ALDIĞI ORİJİNAL SAYFAYI GÖRMEK İÇİN, TIKLAYINIZ:

    http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=co%C5%9Fkun+b%C3%BCktel+ve+%C3%B6zdemir+nutku%27nun+theope+polemi%C4%9Fi

      • Coşkun Büktel SİZCE KİM OLABİLİR TAKMA ADIN ARDINA SIĞINARAK VE MUSTAFA DEMİRKANLI'NIN THEOPE'Yİ ŞAİBELİ KILMAK AMACIYLA YAYINLADIĞI DEZENFORMATİF YAZIYA LİNK VEREREK VE O DEZENFORMATİF YAZIYA BİLE RAHMET OKUTACAK BİÇİMDE "ŞAİBEYİ APAÇIK İFTİRAYA DÖNÜŞTÜREN" BU YALANCI WHOOSIE?

      • Coşkun Büktel BU KONUDA DAHA GEÇEN GÜN, ÖMER F. KURHAN'IN O DEZENFORMATİF YAZISINI YENİDEN GÜNDEME GETİREN MUSTAFA DEMİRKANLI'YA KARŞI ŞUNLARI YAZMIŞTIM:

        ARŞİV:

        Mustafa Demirkanlı · 12 ortak arkadaş
        ...Devamını Gör


      • Coşkun Büktel Her zaman söylüyorum: Cevap verebiliyorsanız, bu yazıya cevap verin: http://www.coskunbuktel.com/buktelgerizekarehberi.htm
        Ama sizler bana asla cevap veremediniz. Cevap diye verdiğiniz cevaplar, yalnızca cevap veremediğinizi kanıtlayan, kon...Devamını Gör


      • Coşkun Büktel EKŞİ SÖZLÜK'ÜN TAKMA İSİMLİ YAZARI WHOOSIE DE "COŞKUN BÜKTEL İNTİHAL YAPTI" DEMİYOR. 2009'DAN BERİ, SADECE "coşkun büktel'in bağıra çağıra 'başka yok' dediği theope'nin konu olarak oldukça benzerinin" BULUNDUĞUNU SÖYLÜYOR. YANİ WHOOSIE ADIYLA YAZAN ŞAHIS, NUTKU, KURHAN, DEMİRKANLI ÜÇLÜSÜNÜN THEOPE HAKKINDA YARATTIĞI ŞAİBEYİ, TAKMA İSMİYLE YAKALANMAYACAĞINA GÜVENEREK, APAÇIK İFTİRAYA DÖNÜŞTÜRÜYOR. NİÇİN? SİZCE KİM BU WHOOSIE?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder