24 Haziran 2012 Pazar

Tunç Yaşar, "Kim bu ekşi sözlük iftiracısı OROSPU ÇOCUĞU WHOOSIE?" başlığını çok önemsemiş!



Coşkun Büktel · 30 abone
39 dakika önce · 
  • KİM BU "whoosie" TAKMA ADLI İFTİRACI?

    2009 YILINDAN BU YANA, EKŞİ SÖZLÜK'TE "whoosie" TAKMA ADIYLA (VE GÜYA İSPAT İÇİN MUSTAFA DEMİRKANLI'NIN SİTESİNE LİNK VERİLEREK) SÜRDÜRÜLEN VE DEMİRKANLI'NIN ASLA İTİRAZ ETMEDİĞİ KLASİK YALANI HERKES BİLMELİ... BAKIN whoosie NE DİYOR:

    başka bir theope'nin varlığı ile daha da heyecanlı hale gelen tartışma. coşkun büktel'in bağıra çağıra "başka yok" dediği theope'nin konu olarak oldukça benzerinin bulunmasıyla kimin haklı kimin haksız olduğu yeniden tartışma konusu olmuştur.

    http://www.tiyatrodergisi.com.tr/detay.php?hng=1154
    (whoosie, 04.08.2009 16:57 ~ 05.08.2009 10:42)

    WHOOSIE'NİN BU YAZISININ EKŞİ SÖZLÜKTE YER ALDIĞI ORİJİNAL SAYFAYI GÖRMEK İÇİN, TIKLAYINIZ:

    http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=co%C5%9Fkun+b%C3%BCktel+ve+%C3%B6zdemir+nutku%27nun+theope+polemi%C4%9Fi

    ***

    SİZCE KİM OLABİLİR MUSTAFA DEMİRKANLI'NIN THEOPE'Yİ ŞAİBELİ KILMAK AMACIYLA YAYINLADIĞI O DEZENFORMATİF YAZIYA LİNK VEREREK, O DEZENFORMATİF YAZIYA BİLE RAHMET OKUTACAK BİÇİMDE "ŞAİBEYİ APAÇIK İFTİRAYA DÖNÜŞTÜREN", TAKMA ADIN ARDINA SIĞINMIŞ BU İFTİRACI WHOOSIE?

    ***

    MUSTAFA DEMİRKANLI, ÖZDEMİR NUTKU DAHİL HİÇ KİMSENİN BÜKTEL'İ İNTİHALLE SUÇLAMADIĞINI SÖYLÜYORDU:

    MUSTAFA DEMİRKANLI: "Sonuç olarak, Büktel'e bugüne kadar kimse intihal yaptın demedi."
    KAYNAK: http://www.coskunbuktel.com/asrinzincirlemeyalani.htm

    EVET, MUSTAFA ÇOK HAKLI: KİMSE BENİM THEOPE'MLE (VAROLMAYAN) BAŞKA BİR THEOPE ARASINDAKİ BENZERLİKLERDEN SÖZ EDERKEN "İNTİHAL" KELİMESİNİ KULLANMADI. whoosie BİLE İNTİHAL KELİMESİNİ KULLANMIYOR. NE DİYOR whoosie? MUSTAFA DEMİRKANLI'NIN DERGİSİNDE DE YAYINLADIĞI, HATTA BAŞLIĞINI ("EVET İKİNCİ BİR THEOPE VAR") KAPAKTAN VERDİĞİ, GERÇEKLERİ ÇARPITAN DEZENFORMATİF YAZIYI KAYNAK GÖSTERİP LİNK VEREN whoosie DİYOR Kİ:

    coşkun büktel'in bağıra çağıra "başka yok" dediği theope'nin konu olarak oldukça benzerinin bulunmasıyla kimin haklı kimin haksız olduğu yeniden tartışma konusu olmuştur.

    PEKİ MUSTAFA 2009 YILINDAN BU YANA EKŞİ SÖZLÜKTE KENDİ YAYINLADIĞI YAZI TANIK GÖSTERİLEREK SERGİLENEN BU VANDALCA İFTİRAYA BUGÜNE DEK BİR KEZ OLSUN, İTİRAZ ETTİ Mİ? ETMEDİ.

    KİM BU İFTİRACI whosie?... BİLENLER, İNSANLIK ONURU ADINA, LÜTFEN BİZE DE BİLDİRSİN. KENDİSİNİ DAVA ETMEYECEĞİZ. YALNIZCA TEŞHİR EDECEĞİZ; ONU DA, ARDINDAKİLERİ DE...

      • Tunç Yaşar 
        Sayın Büktel, sürekli küfürbazlardan, linçcilerden yakınıyorsunuz. Farkettiğim bir şey var, onu belirtmeden edemeyeceğim. facebookbataklıgı isimli blog sitenizde, Whoosie nickli ekşi sözlük yazarını '' Kim bu orospu çocuğu Whoosie '' isimli başlıkla sorgularken, facebook sayfanızda ise '' Kim bu whoosie takma isimli, iftiracı '' diyerek sorguluyorsunuz. Sanırım facebook bataklığı isimli blog sitenizin takipçi sayısının az olduğunu düşünerek rahat rahat küfür kullanıyor, facebook sayfanızda ise daha usturublu bir şekilde arıyorsunuz ''whoosie '' nickli ekşi sözlük yazarını. Konuyu dezenforme ediyorsun demenizi beklediğimden dolayı, şunu da eklemeden geçemeyeceğim. '' Theope başlı başına özgün bir eserdir, herhangi bir intihal söz konusu değildir. Başka bir Theope değil Fransa'da dünya üzerinde yoktur. ''


      • Coşkun Büktel Sırf kaynak linki vererek dürüst bir suçlama yönelttiğiniz ve bu konuda herkesin bildiği gerçeği bilmezden geldiğinize değil de, gerçekten bilmediğinize beni (bir ölçüde) inandırdığınız için cevap veriyorum: Link verdiğiniz facebookbatakligi.blogspot.com başlıklı site, benim sitem değil, Hilmi Bulunmaz'ın sitesidir. Bulunmaz'la ben aynı kişiler değiliz. O whoosie'yi "öyle" takdir etmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder