6 Ocak 2011 Perşembe

  • Coşkun Büktel Eski yasaları çok beğendiğim sanılmasın. Eski yasa yapıcıların asgari de olsa bir ahlak kaygıları vardı demek istiyorum yalnızca; politik iktidarlar, hele de AKP gibi "aşırı güçlü" politik iktidarlar, artık o asgari kaygıyı bile lüks bulmaya ve amaçları için en kestirme yoldan giderek, en ahlaksızca yasaları bile çıkarmaktan sakınmamaya başladılar.
    Salı, 15:48 · · 3 kişi
  • Toros Ozturk
    ‎"...yasaları "kötülerin lehine" yeniden düzenliyorlar."

    "I grow; I prosper.
    Now, gods, stand up for bastards!" (King Lear Act I, Scene 2)

    "Büyüyorum artık... Yükseliyorum Hadi tanrılar, koruyun piçleri!" Çev.: İrfan Şahinbaş

    EDMUND :
    Ey tabiat! Benim tanrım sensin! Ben senin kanunlarına kul köleyim. Kardeşimden on, on beş ay sonra dünyaya geldim diye niçin o baş belası göreneklerin zulmüne uğrayayım? Toplumların o titizliği beni niçin haklarımdan mahrum bıraksın? Piçmişim, alçağı, sefilin biriymişim, neden? Benim de namuslu, şerefli bir kadının evladı kadar hatlarım düzgün, ruhum asil değil mi? Bedenim babamın kalıbını taşımıyor mu? Öyleyse niçin piçlik, alçaklık damgası vuruluyor bize? Biz tabiatın gizli şehvet anlarında vücut bulurken, evliliğin soğuk, yavan ve bıkkın döşeğinde, uyku ile uyanıklık arasında vücut bulan o ahmaklar sürüsünden daha özlü, daha dinç, daha ateşli unsurlarla yoğrulmadık mı? Ee... meşru kardeşim Edgar, mirasın benim olacak! Babamız, piç Edmund'u meşru oğlu Edgar kadar seviyor. "Meşru oğlu!" Ne de güzel söz!... Hele şu mektup istediğim tesiri yapsın, hele yalanım muvaffak olsun, piç Edmund meşru Edgar'ı nasıl alt edermiş, o zaman görürüz. Büyüyorum artık... Yükseliyorum. Hadi tanrılar, koruyun piçleri!
    Çeviren: İrfan Şahinbaş

    EDMUND
    Thou, Nature, art my goddess; to thy law
    My services are bound. Wherefore should I
    Stand in the plague of custom, and permit
    The curiosity of nations to deprive me,
    For that I am some twelve or fourteen moonshines
    Lag of a brother? Why bastard? wherefore base?
    When my dimensions are as well compact,
    My mind as generous, and my shape as true,
    As honest madam's issue? Why brand they us
    With base? with baseness? bastardy? base, base?
    Who, in the lusty stealth of nature, take
    More composition and fierce quality
    Than doth, within a dull, stale, tired bed,
    Go to th' creating a whole tribe of fops
    Got 'tween asleep and wake? Well then,
    Legitimate Edgar, I must have your land.
    Our father's love is to the bastard Edmund
    As to th' legitimate. Fine word- 'legitimate'!
    Well, my legitimate, if this letter speed,
    And my invention thrive, Edmund the base
    Shall top th' legitimate. I grow; I prosper.
    Now, gods, stand up for bastards!
    Salı, 16:36 ·
  • Coşkun Büktel Verdiğin örneğin, kötülüğü piçlikle sınırlıyormuşsun gibi yanıltıcı bir izlenim yaratması mümkün, Toros. Kötülerin ille de piç olması şart değil.
    Salı, 16:43 ·
  • Toros Ozturk
    Zaten kötülüğe tam olarak örnek değil. "fair is foul and foul is fair" ya da "Küfr içinde iman vardır" (Pir Sultan) "Kötü" soyut bir kavram... Edmund'ın meşru olmayışı kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor...
    yasaları iktidarını peliştirmek için kullananlar "kötü" oldukları için mi, yoksa iktidarı-gücü çok sevdiklerinden mi... Kötüler mi zorba iktidarı yaratıyor yoksa iktidar/güç mü insanları sonsuz bencilliğe mahkum edip onlara "kötü" şeyler yaptırıyor.
    Salı, 17:03 ·
  • Coşkun Büktel Bu arada, yalnızca AKP iktidarını suçluyormuş gibi de olmayalım: "Benim memurum işini bilir" diyerek kanunsuzluğa yol veren Özal'ın iktidarı sayesinde, yalnızca Türk tiyatrosu gibi daracık bir camiada ve yalnızca yirmi yılda, 1100 iftiracı yarattık her yaştan...http://www.coskunbuktel.com/lincimzacilari.htm
    Salı, 17:08 ·
  • Sanal Kişi
    hahahaaaaaaaaaaaaa hahahahahahahahahaha hahaaaaaaaaaaaaaa
    Hay Allahım yaaa akşam akşam gülmekten ölecektim vallahi de billahi de gülmektn ölecektim.
    Yatmadan bir Hilmi'nin sitesine gireyim dedim arada gerçekten beni eğlendirmeyi başarıyor çün...kü
    Ve iyi ki girmişim gecenin bomba esprisini yakaladım
    Hilmi Bulunmaz ve tabi dolaysıyla onun yansıması Coşkun Büktel ve de biricik dostları Feridun Çetinkaya aylardır DT reklam panolarını dillerine dolamışlar bunu bir Uğur Dündar havasına müthiş bir yolsuzluğu ortaya çıkarmış edasında yzıp durmaktalardı.
    Arada da bu konuyu haber yapmayan tiyatro sitelerine çatmaktalardı. Aslına bakarsanı arada ben de acaba gerçekten bunu neden ele almıyorlar diye düşünmüyor değildim.
    En sonunda Mustafa Demirkanlı'nın Tiyatro sitesi bombayı patlatmış. Daha doğrusu Hilmi, Büktel ve Feridun'un altı aydır ellerinde tutup oynadıkları bombayı ellerinde patlatmış.
    Ama olayı komik yapan şu:
    Hilmi Bulunmaz'ın sitesinde iki haber var altlı üstlü. Bunlar alt alta gelince bomba etkisi bir yana yılın komedisi olmuş ve ben hala gülüyorum :))))))
    Efendim olay şöyle
    İstanbul DT reklam kulelerinde DT afişleri yer almaya başlayınca Hilmi Bulunmaz bir yazı döşenmiş. :D
    İşte ilk bizim bulup ortaya çıkardığımızzzzzz DT kulelerinde şirket reklamları yerine artık tiyatro afişler yer alıyoooorrrr
    biz haber yaptık ve artıkkk kuleler yeniden tiyatro afişi koyuyooorrrr
    Bir de bu habercilik başarısının gazıyla daha önce aylardır veryansın ettiği Şakir gürzumar'a Lemi Bilgin'e ve Ertuğrul Günay'a teşekkürlerle bitirmiş yazıyı :))))
    Kimbilir nasıl mutlu olmuştur nihayet bir gazetecilik(!) başarısına imza attım diye.
    Ama onun Uğur Dündar'cılık hevesini Mustafa Demirkanlı Uğur Mumcu olup bozmuş ve şamar gibi bir basit gerçeği anlatmış
    Meğerrrrrr
    DT reklam kuleleri
    bir reklam firması ile DT arasında yüzde elli ortak kullanım hakkına sahipmiş üstelik de yıllardır
    Bu anlaşma gereği de 15 gün DT kullanırmış diğer 15 gün ise reklam şirketi istediği bir şirketin reklamına kullanırmış
    Sözleşme böyleymiş
    Hem de yıllardır
    Yani bu durumda
    ilk biz fark edip ortaya çıkardık
    biz yayınladık sayemizde artık tiyatro afişleri yer alıyor
    sevinçleri ellerinde patlamış
    tabi teşekkürleri de güme gitmiş :)))
    bu durumda her ayın 15 günü DT ye ve yetkililere küfür edecek
    sonraki 15 günü teşekkür edecek :)))
    Hay Allahım yaa bu Hilmi bir gün beni gülmekten öldürecek :)))
    Hadi o ateşli gazeteci de Büktel'e ne demeli?
    Şakir'le tanışıyosun yanyana da geldin hiç soormayı akıl edemedin mi?
    Sıradan herhangi bir vatandaşın bile devlet kurumlarına yazıp bilgi edinme hakkı varken gazetecilik oynuyorsunuz altı aydır da neden bir yazışma ile telefonla yada Şakirle yanyana gelince bu sıkı takipçisi :)))) olduğunuz konuyu sormazsın ???
    Ya Feridun?
    kendisi de reklamcı olduğuna göre piyasanın içinde biri hiç mi nedir meselenin aslı diye araştırmaz?
    Ama onun görevi misyonu belli ağbilerinin yazdıklarını internette küfürlü sövgülü gayriciddi sözlüklerde yayıp onlara destek olmak :)))
    HAY SİZ ÇOK YAŞAYIN EMİ
    HIZLI GAZETECİLER SİZİİİİİİ :)
    HABERİN KAYNAĞI :
    http://tiyatrodergisi.com.tr/detay.php?hng=2707
    BU DA HİLMİ'NİN TEŞEKKÜR YAZISI :http://tiyatroyun.blogspot.com/2011/01/blog-post_04.htmlDevamını Gör
    Dün, 00:44 ·
  • Coşkun Büktel Ben de DT reklam kuleleri hakkında (uygulamada 15 gün/15 gün olarak bile uygulandığı ender görülen) o iğrenç sözleşmeyi kim yaptı diye hesap sorup halkın ve tiyatro sanatının haklarını savunmak adına o uygulamaya karşı çıkacağıma; o uygulamayı keyifle karşılayarak, hiç utanıp sıkılmadan pişkin pişkin kahkaha atacak kadar yavşak bir besleme orospu çocuğu olsaydım, ben de takma isim kullanırdım.
    Dün, 02:37 ·
  • Sanal Kişi
    ‎1- Ard arda 2 aynı mesajı girerek ana sayfada benim yazımın görünmesini önleyerek sansürcülük yaptınız (Bu teori size aittir)

    2- Yine sinirlendiniz ve yine küfür ettiniz. Ben sanal birine küfür ettim , olmayan birine küfür ettim falan mazeretine de sığınmayın küfürün kime edildiği kadar kimin ettiği ve edilmişliğide dikkate alınır ve havaya , boşluğa edilmiş bile olsa kamuya açık yerde bir yazar(!) sövmektedir ve bu sizin küfürbaz yazar olarak anılmanıza neden olacaktır. Eğer diliyorsanız küfür de benim özgürlüğümdür ederim diyebilirsiniz ama o zaman size küfürbaz diyenleri ve küfürlü yazılarınızı kınayanları da iftira ile suçlayamazsınız

    3- Konumuza gelelim. Bu uygulama yeni değil ve en baştan beri anlaşma böyleyse kime ne hesap soracaksınız? Devletin bir çok olanağı kiraya verilir örneğin TRT ekranına özel şirket reklamı çıktığında devletin TV'sinin bilmemkaç dakikası şirketlere peşkeş çekildi diye itiraz eder misiniz? Belediye şirketlere otobüs de kiralar. Yani siz ya özel sermayeye tümden karşısınızdır yada devlet özel sermaye ortaklıklarına ses edemezsiniz. Kalkıp milyarlık trilyarlık ülke kaynakları özelleştirilen hatta akarsuları nehirleri bile özel şirketlere satılan bir ülkede bu özelleştirmelere ve devlet olanaklarının kiralanmasına satılmasına ses etmemiş bir yazar şimdi kıvırma payı olarak devletin reklam kulesi 15 günde olsa verilemez diyor. KOMİK ve inandırıcı değil. Kaldı ki bu zaten ne devletin ne DT'nin bu baştan itibaren böyle bir anlaşmadır.
    Ben bu kulelerin anlaşma şartlarına değil
    sizin bir ... yakaladık sanıp altı aydır Uğur Dündarlık oynayıp şunu bir sormayı akıl edemeyip çuvallamanıza kahkaha atıyorum yazar bey!
    ve haydi gene güleyim
    ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaa hahahahahahahahaha
    Dün, 08:48 ·
  • Coşkun Büktel
    Buna kendi açık adıyla gülecek bir orospu çocuğu çıkarsa, ben ancak o zaman sinirlenirim. Konumuza dönersek:

    Eskiden herkes "iyiydi" (ahlaklıydı) yalnızca arada tek tük "kötüler" (ahlaksızlar) çıkardı. Artık herkes "kötü" yalnızca arada tek tük "iyiler" çıkıyor. "Kötülerin" nüfusunun (ve nüfuzunun) hızla arttığını ve kötülüğün oy potansiyeli olarak "çoğunluğu yakaladığını" çok iyi bilen politik iktidarlar, o nedenle yasaları "kötülerin lehine" yeniden düzenliyorlar.
    Dün, 09:00 ·
  • Sanal Kişi
    Evet evet siz en iyisi konunuza dönün. Daha önce de yaptığınız gibi çuvalladığınız konularda hızla başka konuları defaaten ve hızla girip Hilminin deyimiyle kedi pisliğini örter gibi çuvalladığınız konuları gerilere iteleyip unutturun :)))
    K......üfürbazlık konusuna değinelim mi biraz?
    Havaya boşluğa da sövse bir yazar küfür edip sövüyorsa küfürbaz bir yazar değil midir?
    Ve bunu yayın yoluyla yapıyorsa?
    Küfürbaz bir yönetmeni kınayan küfürbaz bir yazar değil midir?
    Başlık açma hakkım olmadığı için burada tartışıyorum isterseniz siz başlık açın da bakalım dostlarınız bu konuda ne diyecek okuyalım
    EK 1 :.
    Yok başlık açmayacaksanız bunu da konuya bağlayabiliriz
    Küfürbazlık iyi ve kötü ahlak değerlendirmesi dahilinde midir değil midir?
    EK 2 :
    Yukarıdaki tekrarlardan birini kaldırıp 6 saat sonra sansüre son verdiniz teşekkür ederim bu durumda deminki yazımın birinci maddesi işlevsiz kalmıştır.
    Dün, 09:10 ·
  • Coşkun Büktel
    Takma isimli sapık orospu çocuğu da olsan, söylediğin yalanlar arasında yalnızca bir tane yarım gerçek (ya da yarım yalan var): Düzeltme yaparken önceki yorumu silmeyi unuttuğum için aynı yorumu üst üste iki kez girdiğim doğru. Ama iki yorumdan birini sen uyarınca silmişim gibi bir izlenim yaratarak iftira atman yanlış. Hatamı fark eder etmez sildim. Sen ise beni, silmemden az sonra sansürcülükle suçladın. Söylediklerin arasındaki tek gerçek kırıntısı hatırına bu açıklamayı gerekli gördüm.

    Cevabını zaman zaman kendi adlarıyla da yazan linççilere onlarca defa verdiğim öbür salakça yalanların ve çarpıtmaların hakkında, ürettiğiniz her takma isimli sapıkl orospu çocuğuna yeniden açıklama yaparak mesai harcamaya mecbur olmadığımı okurlar anlayacaktır. Ne diyorduk:

    Eskiden herkes "iyiydi" (ahlaklıydı) yalnızca arada tek tük "kötüler" (ahlaksızlar) çıkardı. Artık herkes "kötü" yalnızca arada tek tük "iyiler" çıkıyor. "Kötülerin" nüfusunun (ve nüfuzunun) hızla arttığını ve kötülüğün oy potansiyeli olarak "çoğunluğu yakaladığını" çok iyi bilen politik iktidarlar, o nedenle yasaları "kötülerin lehine" yeniden düzenliyorlar.
    Dün, 09:28 ·
  • Sanal Kişi
    ARA ARA EKLEMELER GİRİLMİŞTİR
    BÜKTEL'İN ÜST ÜSTE İKİ YAZI YAZMAMA MECBURİYETİ BUNA ZORLAMAKTADIR

    Eskiden herkes iyidi ahlaklıydı. Çünkü insanları yönlendiren yazarlar seviyeli ve ahlaklıydı. Şimdi küfürler eden iktididarlara yalakalık eden ve şirket sözcülüğü yapan aydınlar yazarlar düşünürler olan bir toplumda toplumun örnek modeller......i ahlakça düşükken ne beklenebilir ki?
    Bir küfürbaz yazarın yazısını alıp da okullarda Türkçe kitaplarına örnek metin olarak koyabilir misiniz?
    Bir yazarın küfür etme özgürlüğü olabilir mi?
    Havaya boşluğa da sövse bir yazar küfür edip sövüyorsa küfürbaz bir yazar değil midir?
    Ve bunu yayın yoluyla yapıyorsa?
    Eskiden herkesi iyiydi, ahlaklıydı, komşusuna büyüklerine akrabalarına saygılıydı. Şimdi kendi akrabaları hatta kardeşleriyle bile kavgalı bir toplum olduk. Etrafa küfürler sövgüler yağdıran ahlakça düşük yazarlar boy gösterdi. Toplum öncülerinin seviye düşüklüğünü sorgulamadan toplumu sorgulamak mümkün mü?

    YASALAR kötüler lehine değiştiriliyor konusuna gelince bunu ancak bu konuda hiç kafa yormamış ve kitap okumamış birisi dile getirebilir zira devletin asli görevi budur ve kapitalist bir sistemde yasalar kötüden yana olmak zorundadır. İş yasaları 60'lardan 70'lerden kötü ise kapitalizmin daha bir iyice yerleşip güç kazanmasındandır. Suçlular daha çabuk salınıyorsa da..
    Bu satırları yazanın en kısa zamanda Platon'dan, Eflatun'dan başlayarak Devlet-yasa-halk ilişkileri üzerine düzinelerce kitap okuması gerek.

    ESKİ YASA KOYUCULARIN AHLAK KAYGISINDAN SÖZ ETMEK İSE FAZLACA SAF BİR BAKIŞ
    Sadece ve sadece toplumsal muhalefetlerin yükseldiği dönemlerde kırıntı haklarla toplumsal duyarlılıklar bastırılıp daha büyük muhalif hareketlerin önü kesilmiş olur. Bu kapitalist demokrasinin ahlakı değil mecburi tavizleridir. Sosyalist tehlikenin kalmadığı, işçi hareketlerinin bastırıldığı, sendikaların pasifize edildiği, gençliğin apolitikleştiği günümüzde de artık Türkiye de ve dünyada gerek iş yasaları gerek öğrenci hakları gerek insani haklar hızla geriye çekilmektedir ve bu tesadüf değildir. Kapitalizm mecbur kalarak verdiği hakları çekerek hızla kötüler lehine düzenlemeler yapmaktadır.
    İşte bu nedenle eski yasa koyucular yeni yasa koyucular diye bakmak, eskilerin ahlakından insafından söz etmek ancak sıfır politik bilinçli bir safdilin değerlendirmesi ve dile getirişidir.
    Dün, 09:48 ·
  • Coşkun Büktel Benim bildiklerim beni Coşkun Büktel yaptı. Senin bildiklerin ise seni ancak takma isimli bir sapık orospu çocuğu yapmış...
    Dün, 10:13 ·
  • Sanal Kişi Benim ne olup ne olmadığımı bilmesi gerekenler biliyoır siz benim adıma üzülmeyin. Ama umarım ki yaşamınızın gerisinde Coşkun Büktel olmaktan utanmayacağınız ve insanların da Coşkun Büktel mi? Haa şu herkesle kavgalı küfürbaz yazar mı demeyeceği gibi geçer.
    Dün, 10:25 ·
  • Coşkun Büktel
    Gerçekte, çok ünlü bir dahi bile olsan, vardığın bu son noktada, burada ve bu anda, takma isimli bir sapık orospu çocuğundan başka bir şey değilsin.

    Büktel karşısında takma isme sığınmak, susmayı hazmedemeyen tüm linççilerin kaçınılmaz kaderi, mecburi istikametidir.
    Dün, 11:32 ·
  • Sanal Kişi
    Belki de bu asıl sizin linççi olma olasılığınızın göstergesidir kim bilir. Yoksa neden herkes sizden ve dilinize kaleminize sitelerinize düşmekten imtina etsin? Zira size kalıplarınıza ve desturlarınıza uymayanları adeta aforoz etmek bataklık gülü ilan etmek sövmek ana avrat dümdüz gitmek şerefsizler ilan etmek her bir manevi saldırıya tabii tutmak iszde. Doğal olarak da kimse bu ÇİRKEFİNİZE adıyla düşmek istemiyor ve siz bu ÇİRKEFLE övünebiliyorsunuz :)
    EŞİM OLSANIZ BOŞARDIM
    ANAM BABAM YADA KARDEŞİM OLSANIZ REDDEDER KURTULURDUM
    ARKADAŞIM DOSTUM OLSANIZ ARAMAZ SORMAZ ARADIĞINIZDA BAHANE ÜRETİR ATLATIRDIM
    AMA SADECE ALLAH KAHRETSİN Kİ MECBUREN TİYATRO ORTAK PAYDASINI PAYLAŞIYORUZ VE BU DÜNYA ÇOK DAR BİR YERLERDE YOLLAR KESİŞMEDEN GEÇİLEMİYOR.
    Ama hiç olmazsa çamura balçığa salyaya sövgüye fazlaca batmamak gayretindeyiz.
    Dün, 12:20 ·
  • Coşkun Büktel
    Ortada bir çirkeflik varsa, o çirkeflik temiz insanları lekeyemez. Benim dansöz kıyafetli fotomontajımı yayınlamanızdır mesela asıl çirkeflik... Ama beni lekeleyeceğini sandığınız o çirkeflik, asıl siz linççileri lekeledi. O yüzden siz silip kaçtığınız halde, ben beni dansöz olarak gösteren o çirkefliği, kendi sitemin önce ana sayfasında, sonra pek çok sayfasında ve facebook'ta bile sergiledim. Çirkef ya da küfür ancak sahibini lekeler, beni (yani temiz insanları) rahatsız etmez. Çirkef var diye takma isim ardına saklanmamı gerektirmez. Benim yazdıklarım, çirkef olduğu için değil, hakikat olduğu için sizi rahatsız ediyor ve takma isim ardına saklanmaya mecbur ediyor. Örneğin, sen bana "takma isimli sapık orospu çocuğu" desen, ben gülme numarası bile yapmam. Umurumda olmaz. Ama ben sana iftiracı orospu çocuğu dediğimde, bir gerçeği dile getirdiğim için, sen hemen takma isim ardına saklanıyorsun. "Takma isimli sapık orospu çocuğu" derken, ben sana küfretmiyor, seninle ilgili gerçeğe ilişkin bir "saptama" yapıyorum.

    Bir sloganla bitirelim: Küfürler değil, gerçekler acıtır.
    Dün, 12:34 ·
  • Sanal Kişi
    ahaaa
    aylar sonra ve sadece sizin sitenizde gördüğüm fotomontajlardan beni sorumlu tutacaksan senle artık sanal yada gerçek kimlikle hiç bir konuşacağım kelime kalmamıştır
    zaten söylemişlerdi kiminle ters düşse bunları yapmakla o kişiyi suçlar diye :)))
    benim için söz bitmiştir
    NOKTA
    Dün, 12:36 ·
  • Coşkun Büktel Takma isimli sanal sapık bir orospu çocuğunu, canım isterse, Uğur Mumcu suikastiyle bile suçlarım. Takma isim kullanmanın avantajları kadar bazı dezavantajları da bulunduğunu yeni mi fark ettin, salak!
    Dün, 12:54 ·
  • Sanal Kişi
    ‎:)))) yaparsınız valla sizden korkulur
    iftira da atabileceğinizi alenen ve açıkça ifade ediyorsunuz yani.
    Bir site editörü dostumun aslında Burak Caney kendileri iddiasına tereddütle yaklaşıyordum ama giderek hak vermeye başlayacağım
    Size sizin seviyenizde üslübunuzda ve küfürlerle karşılık veren olmayınca bu çatışmayı körüklemek için sanal bir provokatör yaratıp onun üzerinden kendinizle çatışmayı artırmak ve sonra da bize bunu yaptılar deyip her karşınıza çıkanı suçlamak artık çok da akıl dışı gelmemeye başladı. Zaten o editör arkadaş ben Burak Caney'in onlar olduğunu ispatladım karşı da çıkamadılar diyordu
    Siz böyle olduktan sonra ve her şeyi kendinize hak ve mübah saydıktan sonra komplo teorileri de dahil iftira da dahil her şey beklenir
    GERÇEKTEN PES BEN KORKARIM İFTİRADAN YALANDAN
    PES ETTİM VERİN ELİNİZİ ÖPEYİM :)))
    Dün, 13:03 ·
  • Coşkun Büktel Elimi öpme de, yukarıdaki yorumunda, "benim için söz bitmiştir" dedikten sonra koyduğun o büyük harfli "NOKTA"yı şimdi nerene koyacağını düşün!
    Dün, 13:07 ·
  • Sanal Kişi
    Eskiden herkes "iyiydi" (ahlaklıydı) yalnızca arada tek tük "kötüler" (ahlaksızlar) çıkardı. Artık herkes "kötü" yalnızca arada tek tük "iyiler" çıkıyor. "Kötülerin" nüfusunun (ve nüfuzunun) hızla arttığını ve kötülüğün oy potansiyeli olarak "çoğunluğu yakaladığını" çok iyi bilen politik iktidarlar, o nedenle yasaları "kötülerin lehine" yeniden düzenliyorlar.
    BUYURUN SİZ KALDIĞINIZ YERDEN DEVAM EDİN
    Dün, 13:08 ·
  • Coşkun Büktel Ben anlamadım nerene koyduğunu!
    Dün, 13:10 ·
  • Sanal Kişi
    Siz boşverin ama eğer bu yazılanları yukarıdan aşağıya okuyan birileri var ise herkes anlayacağını anladı tanıyacağını tanıdı seviyeyi üslubu gördü. Ben sizinle mahalle çocuğu gibi dalaşamam odun desene odun, ben sana kodum tarzı mahalle ağzı küfür atışmaları yapamam bay yazar. Ne kanun karşısında ne kamuoyu karşısında ne de aldığım terbiye gereği bu tarz bana göre değil.
    o nedenle pes ettim ya zaten
    Bu bay yazarın bu küfür ve seviyesizliklerine bir de ben sebep oldum ve okumanıza neden oldum diyerek özür diliyorum okurlardan.
    Buyurun sizi tatmin edecekse istediğiniz şekilde düşünüp bana ve bir yerime kondurmayı pek istediğiniz şeyle mutlu olunuz.
    Şimdi sizi kınayan 1100 kişiyi çok daha anlayabiliyorum keşke siz de azıcık anlayabilseydiniz belki o kampanyadan bugüne bir hayli yol almış olurdunuz.
    Dün, 13:16 ·
  • Coşkun Büktel
    Tamam, güzel de, o "NOKTA" ne oldu? Ben hâlâ anlamadım.

    Neyse, linççi Yücel Erten'in masum bir İslamcı vatandaşa karşı hiçbir haklı gerekçesi olmaksızın "DALYARAK", "ORTADA SANDIK SİKE SİKE USANDIK" "ÇÜKTEL" gibi galiz küfürlerini (http://coskunbuktel.com/buktelyildizsahnesikapatmasi.htm) mazur görüyor, ama benim, "o NOKTA'yi nerenize koydunuz?" tarzındaki acıtıcı ama "haklı" eleştirimi, takma isimli sapık bir orospu çocuğunun seviyesine bile layık göremiyor, tahammül edemiyorsun. Nesin sen, yahu? Prens Charles mı?

    Gerçekte, çok ünlü bir dahi bile olsan, vardığın bu son noktada, burada ve bu anda, takma isimli bir sapık orospu çocuğundan başka bir şey değilsin.

    Büktel karşısında takma isme sığınmak, susmayı hazmedemeyen tüm linççilerin kaçınılmaz kaderi, mecburi istikametidir.
    Dün, 13:36 ·
  • Sanal Kişi
    Yücel Erten
    yada
    Can Yücel
    veya siz
    aydın olarak, yazar olarak, sanatçı olarak
    her kim ki toplum önünde ise ve küfüre başvuruyorsa
    üstelik de bunu yayın yoluyla yapıyorsa
    sonuna kadar kınıyorum
    VE BU SEVİYEDEKİ BİR TARTIŞMADA OLMAYACAĞIMI DEFATEN BEYAN ETMEME RAĞMEN PROVEKE EDİP DURMANIZIN DA ÇOK ŞEY ANLATTIĞINA DİKKAT ÇEKİYORUM
    NOKTA (Buyurun alın sizde kalsın!)
    Dün, 13:39 ·
  • Coşkun Büktel
    Görmezden gelmekte direndiğin şu gerçeği bir kez daha gözüne sokayım da, o da sende kalsın:

    Kalkmış bize takma isimle Prens Charles taklidi yapıyorsun. Ama senin gerçekte bir lağım sıçanı olmadığını nereden bileceğiz?

    Gerçekte, çok ünlü bir dahi bile olsan, vardığın bu son noktada, burada ve bu anda, takma isimli bir sapık orospu çocuğundan başka bir şey değilsin.

    Büktel karşısında takma isme sığınmak, susmayı hazmedemeyen tüm linççilerin (http://coskunbuktel.com/lincimzacilari.htm) kaçınılmaz kaderi, mecburi istikametidir.
    Dün, 14:12 ·
  • Sanal Kişi
    HADİ BEN SANALIM MUSTAFA DEMİRKANLI DA MI SANAL?

    ONU SAVUNAN AVUKAT BURHAN GÜN DE Mİ SANAL VE BU KÜFÜRLERİ HAKARETLERİ DİKKATE ALARAK MAHKEME SÜRECİNİ BAŞLATAN CUMHURİYET SAVCISI DA MI SANAL?

    İŞTE SENİN MAHKEME TUTANAKLARINA GEÇMİŞ VE HALA TÜMÜ YAYINDA OLMASINA KARŞIN KÜFÜRLERİNİN ARKASINDA DURMAYARAK UTANMADAN REDDETTİĞİN MAHKEME TUTANAKLARIYLA TESCİLLENMİŞ KÜFÜRLERİNDEN BİR DEMET...

    KAYNAK SENİN KENDİ SAYFALARINDIR!

    "... orostopolca iftiraların...

    kalleşçe, orostopolca yazılmış somut iftiralardan...

    Demirkanlı psikopata bağladığı için...

    Mustafa Demirkanlı onurundan kalan son kırıntıları satıyor! Yok mu arttıran?"...

    Bir psikopatın ne yapacağını önceden tahmin etmek mümkün de değil...

    sahtekâr psikopatın bundan sonra neler yapacağını...

    "Yüzsüz" iftiracıların imzasız yazılarına yer verdiği ve bu vahim sahtekârlığı sulandırmak gayretiyle bir yalan makinasından daha üretken bir yalancı ve iftiracı olduğu..."

    Demirkanlı Yalanları" başlıklı sayfamızda "Kırım Kongo kenesi gibi yapışmış" bu sahtekâr linççiyi, reklam ada altında sadaka vererek, iktidar, neden 20 yıldır besliyor?...

    20 yıldır Türk tiyatrosunun kanını emip damarlarına sahtekârlık zehri zerkeden bu zavallı psikopata klinik yardım yerine, neden nakdi yardım yapılıyor?...

    "yalan makinasından daha seri yalan üreten bu sahtekâr psikopat olmuyor; tam tersine, linççi yayıncıların merceğinden bakıldıkta, Bir de kalkmış bizi küfürbaz olmakla suçluyor, linççi orospu çocukları!...

    Sizin iftiracı, linççi, tehditçi ve iktidar destekli bir "örgütlü melanet" olmanız sorun değil, bizim belgeli iftiracılara, sahtekârlara "orospu çocuğu" dememiz sorun, öyle mi? Ulan sizin sıfat beğenmemeye ne hakkınız var, dangalak herifler?!...

    Geri zekâlı, psikopat vandallar!...

    Bize ancak Rahibe Teresa "küfürbaz" derse ciddiye alıp saygı duyarız. Siz kendinizi Teresa mı sanıyoruz, linççi teresler?!...

    Evet, tiyatro dediğiniz mafyanın yuvası olmuş bu iğrenç bataklığın sivrisinekleri, bu iftira yazılarını yayınlayan site sahibi psikopata, Ertuğrul Günay, Lemi Bilgin, Ayşenil Şamlıoğlu, Orhan Alkaya gibi "bürokratların" reklam adı altında sadaka vermesini sahtekâr psikopat, bu sahtekâr orospu çocuklarına...

    Bana karşı imzasız yazılarla belgelenmiş iftiralar yayan sahtekârlara orospu çocuğu derken..."
    Dün, 14:14 ·
  • Coşkun Büktel
    Kaynak benim sayfamsa link ver de görsün okurlar kaynak benim sayfam mı, yoksa aslında Demirkanlı'nın iftira dilekçesi mi?

    Bu arada o ikinci "NOKTA" ne oldu? Nerene koyuyorsun o noktaları? Sen daha çok nokta koyarsın, umarım koyduğun yer geniştir, hepsini alır.
    Dün, 14:20 ·
  • Coşkun Büktel
    Güzel!... Ne diyorduk:

    Eski yasaları çok beğendiğim sanılmasın. Eski yasa yapıcıların asgari de olsa bir ahlak kaygıları vardı demek istiyorum yalnızca; politik iktidarlar, hele de AKP gibi "aşırı güçlü" politik iktidarlar, artık o asgari kaygıyı bile lüks bulmaya ve amaçları için en kestirme yoldan giderek, en ahlaksızca yasaları bile çıkarmaktan sakınmamaya başladılar.
    23 saat önce ·
  • Sanal Kişi
    Ettiğin küfür ve hakaretleri alt alta görünce utandın galiba sustun.
    Üstelik bunlar sadece bir tek kişiye, Mustafa Demirkanlı'ya edilmiş olanlar
    OYÇED'e , Yaşam Kaya'ya, Ertuğrul Timur'a, Tuncer Cücenoğlu'na, İsmail Can Törtop'a ve daha onlarca başarılı insana ettiğin açık küfürler hakaretler de var ama onları toparlayıp alt alta yazarsam facebook dolar ve kilitlenir herhalde :))
    Bu kadar küfürü hakareti sen nerende saklarsın bilemiyorum ama noktalar da sende kalsın bu kadar küfürü savcı karşısında saklayacak bir yer bulan iki noktayı da sığdırır canım :))))
    23 saat önce ·
  • Coşkun Büktel
    Hah, şöyle, yahu! Neydi o Prens Charles pozları!... "İmana" gel!... Millet senin nasıl bir lağım sıçanı olduğunu bilmiyormuş gibi...

    Farkında değil misin? Ben baştan beri, senin destan gibi uzun uzun düzdüğün palavralara, bunca yıl sonra yeniden tek tek cevap vermiyorum. Takma isimli bir sapık orospu çocuğuyla geyik yapmak niyetinde olmadığım için, birkaç cümleyle façanı almak bana yetiyor. Bir de sana cevap vermeye, o gollük paslarını değerlendirmeye kalksam...
    23 saat önce ·
  • Sanal Kişi
    ‎:)))
    karıştırdın galiba o küfürler sövgüler hakeretler benim değil senin :))
    ben hala terbiyemle ve duruşumla buradayım
    bırak kimin hangi kumaştan olduğuna okuyanlar karar versin
    orada bana ait sadece iki nokta var onları da benim kullanma amacımla senin seviyene adabına uygun çarpıtman da ortadayken ister al kendi bildiğin manada kullan ister koy yerli yerinde dursun ve bu anlamsız geyik muhabbeti de noktalansın.
    23 saat önce ·
  • Coşkun Büktel Noktalansın diyorsun ama noktayı koyamıyorsun ki! Bu kaçıncı nokta oldu! Sahi ne oldu o noktalar?
    22 saat önce ·
  • Sanal Kişi proveke ediyosun ve provakasyonda oldukça başırılısın kutlarım demek ki senin de başarılı olduğun alanlar var
    ama bunu olumlu provakasyonlara kullan
    22 saat önce ·
  • Coşkun Büktel Burada provoke eden de, provokasyonda başarılı olan da sensin. Takma isimli sanal bir orospu çocuğunu yarım yamalak da olsa muhatap almamı başardın. Ama ben de bu başarıya, senin aklının ermeyeceği bazı hesaplarım nedeniyle izin verdim.
    22 saat önce ·
  • Coşkun Büktel
    Bu arada, tam tahmin ettiğim şeyi yapmışsın: Link ver de herkes görsün dediğimde, güya kabadayılık edip link vermiştin. Kaşla göz arasında, linki kaldırıvermişsin. Kutlarım: Tam süzme bir orospu çocuğusun! Prens Charles kadar kibarsın ama sahtekâr puştun tekisin!

    Tartışmanın o bölümünü, kendi kendini sansür ederek sildiğin linki de ekleyip, tekrar yayınlıyorum:

    #
    Sanal Kişi

    HADİ BEN SANALIM MUSTAFA DEMİRKANLI DA MI SANAL?

    ONU SAVUNAN AVUKAT BURHAN GÜN DE Mİ SANAL VE BU KÜFÜRLERİ HAKARETLERİ DİKKATE ALARAK MAHKEME SÜRECİNİ BAŞLATAN CUMHURİYET SAVCISI DA MI SANAL?

    İŞTE SENİN MAHKEME TUTANAKLARINA GEÇMİŞ VE HALA TÜ...MÜ YAYINDA OLMASINA KARŞIN KÜFÜRLERİNİN ARKASINDA DURMAYARAK UTANMADAN REDDETTİĞİN MAHKEME TUTANAKLARIYLA TESCİLLENMİŞ KÜFÜRLERİNDEN BİR DEMET...

    KAYNAK SENİN KENDİ SAYFALARINDIR!

    "... orostopolca iftiraların...

    kalleşçe, orostopolca yazılmış somut iftiralardan...

    Demirkanlı psikopata bağladığı için...

    Mustafa Demirkanlı onurundan kalan son kırıntıları satıyor! Yok mu arttıran?"...

    Bir psikopatın ne yapacağını önceden tahmin etmek mümkün de değil...

    sahtekâr psikopatın bundan sonra neler yapacağını...

    "Yüzsüz" iftiracıların imzasız yazılarına yer verdiği ve bu vahim sahtekârlığı sulandırmak gayretiyle bir yalan makinasından daha üretken bir yalancı ve iftiracı olduğu..."

    Demirkanlı Yalanları" başlıklı sayfamızda "Kırım Kongo kenesi gibi yapışmış" bu sahtekâr linççiyi, reklam ada altında sadaka vererek, iktidar, neden 20 yıldır besliyor?...

    20 yıldır Türk tiyatrosunun kanını emip damarlarına sahtekârlık zehri zerkeden bu zavallı psikopata klinik yardım yerine, neden nakdi yardım yapılıyor?...

    "yalan makinasından daha seri yalan üreten bu sahtekâr psikopat olmuyor; tam tersine, linççi yayıncıların merceğinden bakıldıkta, Bir de kalkmış bizi küfürbaz olmakla suçluyor, linççi orospu çocukları!...

    Sizin iftiracı, linççi, tehditçi ve iktidar destekli bir "örgütlü melanet" olmanız sorun değil, bizim belgeli iftiracılara, sahtekârlara "orospu çocuğu" dememiz sorun, öyle mi? Ulan sizin sıfat beğenmemeye ne hakkınız var, dangalak herifler?!...

    Geri zekâlı, psikopat vandallar!...

    Bize ancak Rahibe Teresa "küfürbaz" derse ciddiye alıp saygı duyarız. Siz kendinizi Teresa mı sanıyoruz, linççi teresler?!...

    Evet, tiyatro dediğiniz mafyanın yuvası olmuş bu iğrenç bataklığın sivrisinekleri, bu iftira yazılarını yayınlayan site sahibi psikopata, Ertuğrul Günay, Lemi Bilgin, Ayşenil Şamlıoğlu, Orhan Alkaya gibi "bürokratların" reklam adı altında sadaka vermesini sahtekâr psikopat, bu sahtekâr orospu çocuklarına...

    Bana karşı imzasız yazılarla belgelenmiş iftiralar yayan sahtekârlara orospu çocuğu derken..."Devamını Gör
    2 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç

    #
    Coşkun Büktel

    Kaynak benim sayfamsa link ver de görsün okurlar kaynak benim sayfam mı, yoksa aslında Demirkanlı'nın iftira dilekçesi mi?

    Bu arada o ikinci "NOKTA" ne oldu? Nerene koyuyorsun o noktaları? Sen daha çok nokta koyarsın, umarım koyduğun yer ge...niştir, hepsini alır.Devamını Gör
    yaklaşık bir saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç

    BURADA SANAL KİŞİ ÖNCE KABADAYILIK EDİP BENİM TALEP ETTİĞİM LİNKİ VERMİŞTİ. SANAL OROSPU ÇOCUĞUNUN DAHA SONRA ÇAKTIRMADAN SİLDİĞİ LİNK ŞUYDU:http://www.coskunbuktel.com/bukteldemirkanlisavci.htm

    #
    Coşkun Büktel

    Güzel!... Ne diyorduk:

    Eski yasaları çok beğendiğim sanılmasın. Eski yasa yapıcıların asgari de olsa bir ahlak kaygıları vardı demek istiyorum yalnızca; politik iktidarlar, hele de AKP gibi "aşırı güçlü" politik iktidarlar, artık o asgari ka...ygıyı bile lüks bulmaya ve amaçları için en kestirme yoldan giderek, en ahlaksızca yasaları bile çıkarmaktan sakınmamaya başladılar.
    22 saat önce ·
  • Sanal Kişi
    ŞU ÜST ÜSTE İKİ ENRTY GİRMEME ŞARTI (SANSÜRÜ) YÜZÜNDEN BÖYLE GARİP GARİP UĞRAŞMAK ZORUNDA BIRAKIYORSUNUZ )

    Ha pardon linki kaldırma nedenim linki tek başına bir entry olarak girdikten bir süre sonra,
    tam o sırada yeni bir entry girmiştim ve link entrysi ile üst üste iki entryim oldu
    bu bahane ile asıl önemlisi olan son girdiğimi silersin diye sadece linkten oluşan entryi kaldırmıştım ve diğerinin altına ilave edecektim
    ki tam o sırada siz bir entry daha girip tartışma hararetini yükseltince kaynadı.
    hay hay hemen linki yenileyelim sayın yazar. böylece küfürlerinizi sizin sayfanızdan da okusunlar sadece buradan değil
    http://www.coskunbuktel.com/bukteldemirkanlisavci.htm

    ŞİMDİ GELELİM YENİ ENTRYME
    ----------------------------------
    ----------------------------------

    "Coşkun Büktel provakasyona devam ediyor hala"

    Sayın(!) Yazar
    Sanal kimlik kullanmamın elbette avantaj ve dezavantajları var
    Benim için avantajı ağzınıza sakız olmamak, burada sizinle tartışırken aşil topuğunuzun da kendi cephesinden ateşine ...maruz kalmamak, gelmişimin geçmişimin çalıştığım , okuduğum üniversitelerin dillerinize dolanıp yıpratılmaması, vesaire vesaire

    Dezavantajı ise gönlünüz elverdiğince, içinizden geldiğince ve ağzınıza sığdığınca BANA rahaaat rahatttt sövüp küfür edebilmeniz.

    Sanal bir kişi gidip de savcılığa BANA küfür ettiler diyemez

    O nedenle buyurun sövün sövebildiğinizce

    Evet savcılığa gidip de şikayet edemem ve edecek değilim ama ya burada , insanların kafasında oluşacak yargı?

    Kime neye ve ne nedenle küfür ettiğiniz değil benim tüm sukunetime karşın her fırsatta ağız dolusu sövgüleriniz sizi nereye çıkartıyor dersiniz? Küfürbaz nitelemesini her girdiğiniz yazıda nasıl da üzerinize yapıştırıyor ve kalıcılaştırıyor dersiniz?
    İyisi mi siz bir daha düşünün
    Ya küfürden ve hakaretlerden vazgeçin
    Ya da size küfürbaz dendi diye kükremeyin iftira diye yaygara koparmayın!
    21 saat önce ·
  • Coşkun Büktel
    Valla, yukarıda görüldüğü üzere, üst üste iki yorum girme kuralımı (sansürünü değil) canın istediğinde çiğneyebiliyorsun. Ben şunu bilir şunu söylerim; kendi kendime demiştim ki: "Bu orospu çocuğu, o linki orada tutamaz. Dur bakayım, link hâlâ duruyor mu?" Ben boşuna şüphelenmem, bir baktım, a-ah! Link orada yok. Tam tahmin ettiğim gibi...

    Ben senin bu hilekârlığını yazıp da o linki yukarıda tekrar yayınladıktan sonra, senin gibi sanal bir orospu çocuğunun şimdi "pardon!" deyip, linkin kaybolması hakkında masal anlatmasına, minareye kılıf uydurmasına ve benim az yukarıda zaten verdiğim linki tekrar yapıştırmasına itibar edecek kaç okur çıkar bilemem.
    20 saat önce ·
  • Sanal Kişi AYRICA BU VİDEOYU HERKES AMA HERKES İZLEMELİ
    ÖZDEMİR NUTKU'NUN UYARISININ NASIL ÇARPITILDIĞINI HERKES GÖRMELİ
    http://vimeo.com/1325643
    15 saat önce ·
  • Coşkun Büktel
    Nasıl çarpıtılmış onu da anlatsana! Sizin yaptığınız gibi Nutku'nun sözlerini kelime kelime aktarmak yerine, Nutku'nun sözlerini aktarmayıp, Nutku'nun sözleri hakkında masallar mı anlatmışız?

    İşte bizim olaya ilişkin, önce Nutku'nun sözlerini kelime kelime aktardıktan sonra yaptığımız analiz:

    http://coskunbuktel.com/buktelgerizekarehberi.htm

    Hadi şimdi o analizi okuyan okurlara, o analizde benim neyi çarpıttığımı, analizden yapacağın somut alıntılarla çarpıtmayı belgeleyerek açıkla!

    Ya da sus!

    Ya da, gene yalan ve iftiraya veya çarpıtmaya, veya konuyu değiştirmeye kalkıştığında, ağır konuşacağımı bil! Çünkü Büktel'i çarpıtmakla suçlamak, Büktel'in anasına küfretmekle aynı şeydir.

    Ben takma isimli sapıklara, hele de çarpıtmakla suçlayarak bana küfrettiklerinde, kibar olmak zorunda değilim. Ama onlar bana ve herkese karşı yalan söylememek, iftira atmamak zorunda... Ben çarpıtmakla suçlandığımda bile takma isimli bir sapık orospu çocuğunu ciddiye almayabilirim ve almamıştım da... Ama sen bu tartışmada beni Nutku çarpıtmasıyla ikinci kez suçladın! Öyleyse, bir bildiğin olmalı! Takma isimli bir sapık orospu çocuğu bile olsan, okurlara söylediğini belgelemek gibi bir kaygın olmalı! Hadi, Nutku'nun hangi sözünü nasıl çarpıtmışım, belgele! Ben verdiğim linkin ucunda sizin nasıl çarpıttığınızı nasıl belgelediysem, sen de o belgelerimin geçersizliğini, eğer yapabiliyorsan, karşı belgelerle aynen benim yaptığım gibi, belgele! Bunu yapmak yerine küfürbaz teranesine dönüp konuyu saptırmana izin vereceğimi sanarak salakça bir umuda kapılayım deme!

    Madem ki, benim Nutku'nun sözlerini çarpıttığımı bu tartışmada ikinci kez iddia ettin, hadi öyleyse, benim neyi çarpıttığımı, Coşkun Büktel gibi, belgeye dayanarak açıkla! Belgenin linkini verdim, elinin altında. Ha, bak, bunu yapmaz da, ortada kuyu varmış gibi yandan geçersen, kıvırırsan, konuyu çarpıtmaya, saptırmaya veya değiştirmeye kalkarsan (sonra uyarmadı deme) hani Yücel Erten'in Demirkanlı tarafından "Kötü bir alışkanlık ama alışkanlık" denilerek mazur görülen "Dalyarak!", "Sike sike usandık" gibi "masum" küfürleri var ya, sana hepsini sıraladığımı baştan varsayabilirsin.

    Ya da Büktel'in hiçbir çarpıtmasını belgeleyemeyeceğini kabul ediyor ama yine de o küfürlere layık olmadığını düşünüyorsan, çeneni kapayabilirsin!
    12 saat önce ·
  • Sanal Kişi
    Sevgili Okurlar,
    sizlere ne masal anlatacağım ne de bir davayı savunan avukat edasında ahkam keseceğim
    Ben sizin zekanıza da sağduyunuza da objektifliğinize de, okuduğunuzu dinlediğinizi anlama yeteneğinize de güveniyorum
    Bu nedenle 10 yıldır yana yıkıla kendisini haklı görüp anlatmaya çabalayan ama 10 yıldır 10 tane kendisine hak veren kişi bulamamış Coşkun Büktel gibi sizlere hakaret edip gerizekalılar için alfabe düzeyinde ( http://coskunbuktel.com/buktelgerizekarehberi.htm )
    anlatımlar falan da yapmayacağım
    Tek kelime yorum bile yapmayıp sadece ve sadece izleyin kendiniz tanık olun diyorum
    İŞTE VİDEO :
    http://vimeo.com/1325643
    5 saat önce ·
  • Coşkun Büktel
    Ben okurlara değil, (apaçık belgeleri görmezden gelen, görmezden gelmekle yetinmeyip, okura kelime kelime aktarmaya yanaşmadıkları belgeler hakkında manyakça yorumlar yaparak iftirayı örtbas etmeye çalışan, iftira sanki apaçık değil de ...çapraşık bir konuymuş gibi bir izlenim sunan) linççi alçaklara, yalnızca onlara "geri zekâlı" dedim, o yazının başlığında... Çünkü yalnızca onlar, apaçık, çırılçıplak, güneş gibi ortada duran somut iftirayı görmezden geldiler ve Nutku'nun sözlerini değiştirerek aktarıp salak salak teorilerle iftirayı örtbas etmeye çalıştılar. Ben o yazıda, iftira videosunu izleyen (linçe bulaşmamış) makul zekâlı her insanın zaten kolayca göreceği ayrıntıları birer birer vurgulayarak, senin gibi geri zekâlı rolüne yatan linççilerin saptırma çabalarını teşhir ettim. O yazının başlığı, okurlara değil, senin gibi geri zekâlı rolüne yatan "kurnazlara" yönelik... Hiçbir okurun, (sen dahil) bugüne dek o yazıyı okuduğu için kendini geri zekâlı sıfatının muhatabı saydığını sanmıyorum. Ama sen, okurları sinsice buna yönlendirmeye çalışıyorsun. Orostopolluk ediyorsun!

    Peki sen, bütün bunları yaptıktan, (tıpkı Nutku'nun toplantıdaki tiyatrocuları var olmayan ikinci Theope oyunundaki benzerlikleri aramakla görevlendirdiği gibi) sen de okurları var olmayan çarpıtmaları aramakla (hem de iki kez) görevlendirdikten sonra, yani okurlara, "videoya bakın da Büktel'in nasıl çarpıttığını kendiniz görün" dedikten, okurları seyretmek yerine videoda çarpıtma bulmaya yönlendirdikten sonra, şimdi kalkıp "hangi yüzle?" okurlara şu lafları edebiliyorsun:

    "Ben sizin zekanıza da sağduyunuza da objektifliğinize de, okuduğunuzu dinlediğinizi anlama yeteneğinize de güveniyorum"

    Hangi yüzle, orospu çocuğu?...

    Hangi yüzle, gelip sayfalarımı iftiralarla donatıyorsun ve işler sarpa sarınca da, kendi yüzünle ortaya çıkıp, benim bunlarla ilgim varsa şerefsizim diye ağlaşıyorsun. Hangi yüzle, ha? Orospu çocuğu seni! Benim bunca mesaimi harcadıktan sonra, hangi yüzle, seni Coşkun Büktel'in uydurduğunu söyleyebiliyorsun?!!

    Bir yüzün olmayışına çok fazla güveniyorsun! Ama yanılıyorsun. Okurlar senin yüzünü görüyor! Linççileri tanımak tüm manevralarına rağmen hiç de zor değil çünkü... Süzme orospu çocuğu seni...

    O çarpıtma senin çarpıtman... Ben iftira diyorum, belgeyle kanıtlıyorum. Sen de çarpıtma diyorsan, çarpıtmayı Büktel'in yaptığı gibi belgeyle kanıtlayacaksın. Mustafa Demirkanlı'nın yaptığı gibi, ben iftirayı atarım, kanıtları okurlar bulsun demiyeceksin!
    Senin bulamadığın kanıtları okurlar nerden bulacak!http://coskunbuktel.com/buktelgerizekarehberi.htm linkinin ucundaki kanıtlara karşı, bugüne dek, gık diyebilen çıktı mı ki?... O metinle yüzleşebilen bir tek linççi var mı ki? O kanıtların tersini kanıtlayabilecek bir tek insanoğlu olabilir mi ki? Sen hangi çarpıtmadan bahsediyorsun, a orospu çocuğu!...

    Kanıtla deyince, niye kıvırıyorsun, it!...

    Verdiğin linki sildiğinden şüphelenip bakıyorum, a-ah, link yok! Ben linki tekrar veriyorum, ondan sonra kalkıp suçüstü yakalanmanın öfkesiyle, al sana link, al sana link, al sana link, senin linkinden korkan senin gibi olsun, gibi salakça laflar... Geçmiş ola!... Sen benim linkimden değil, her şeyimden korkuyorsun! Sen "hangi yüzle" cesaret taslıyorsun, salak!
    3 saat önce ·
  • Sanal Kişi
    Sevgili Okurlar,
    Size hiç bir yorumsuz ve hiç bir yönlendirmesiz
    işte söz konusu toplantı videosu
    ...http://vimeo.com/1325643
    ve ben bu konuda kim haklı kim haksız hiç bir yorumda bulunmuyor
    tersine Büktel'in savunma hakkına saygı duyarak onun bu konuda tüm tez ve savunmalarını da mutlaka ama mutlaka okumanızı öneriyorum
    işte bunun da adresi :
    http://coskunbuktel.com/buktelgerizekarehberi.htm )
    Videoyu ve Büktel'in bu konudaki tüm iddia, tez, savunma yada suçlamalarını eksiksizce izleyiniz, okuyunuz lütfen
    Eğer bu videoyu izleyip
    tamamen Büktel'in kaleminden çıkma açıklamaları da okuyup
    evet Büktel haklıdır ve iftiraya uğramıştır
    diyen aranızdan çok değil on kişi
    yok hayır vazgeçtim 5 kişi (yazıyla beş)
    çıkarsa
    Ben kamu vicdanında Nutku'nun mahkum edildiğini kabul edecek
    Büktel'in sonuna dek haklı olduğuna inanacak
    kendisinden özür dileyerek
    sonuna dek bu iftirayı kamuoyunda duyurmak için çaba harcayacağım.

    Not: Tersi olursa, beş kişi çıkmazsa Büktel bu hakkından vaz geçsin bu düşüncelerinden vazgeçsin gibi bir şartım falan yok o tek başına da olsa haklı bulduğu konuyu ölünceye dek savunmaya ve dile getirmeye devam edebilir elbette.
    3 saat önce ·
  • Coşkun Büktel
    Vizontele'de "Zeki Müren de bizi görecek mi?" diye soran Cem Yılmaz gibi sorayım: "Peki özür dileyenin kim olduğunu okurlar da görecek mi, bütün bu orostopolluklarla bana iki gündür mesai harcatan takma isimli sapık orospu çocuğunun, zaten herkesçe gayet iyi bilinen kimliğini, bir de kendi itirafıyla öğrenecek mi? Senin bu orostopolluktan vazgeçmek için şart öne sürmen orostopolluk, değil mi?"

    Bir iftira suçunu belgelerle saptamak yerine, "hayır efendim, kelle sayısıyla saptamak gerekir" diyerek, linççi alçakların ve Mustafa Demirkanlı'nın her zaman yaptığı gibi, belgeleri değil de kelle sayısını kriter almak, apaçık belgelenmiş iftirayı sanki yanlış anlamaya müsait, şaibeli bir durummuş gibi yansıtmak, geri zekâlı numarasına yatmak değil mi?

    Rakamlarla konuşacaksak, soruyu şöyle sormamız gerektiğini milyonlarca defa yazmadım mı: "Eğer 1100 iftiracı içinden bir kişi, yalnızca bir tek kişi, Nutku'nun 'Fransızca'da 16. Yüzyıl'da yazılmış Theope adlı bir oyun var' dediği o "Theope oyununun" metnini ya da belgesini gösterebilirse, iftiracının Nutku değil, ben olduğumu Taksim'de hoparlörle bağıracağım" demedim mi?

    Dünyanın neresinde, apaçık bir iftira, iftira belgeleriyle iki kere iki dört gibi belgelenmişken, bakalım beş kişi iftirayı kabul edecek mi? diye ayrı bir teste tabi tutulur? Tabii ki, bizim beş imzayı bulmamız zor değil. Ama senin maksadın başka: İftirayı saptamanın kriterinin somut belgeler değil de kelle sayısı olduğu fikrini bize kabul ettirmek istiyorsun. Biz bunu kabul edince, başka bir isimle, başka bir sapık ortaya çıkıp parmak hesabına devam edecek.

    Ama yağma yok: İnsanların tepkisizliğini kâr hanenize yazmana izin verecek değilim. 70 milyon kişi bile belgelere rağmen "hayır, iki kere iki beş eder" dese, hakikati onların oyu değil, belgeler belirler. Belge Nutku'nun iftira ettiğini sabitliyor ve 70 milyon insandan bir kişi bile çıkıp Nutku'nun "var" olduğunu söylediği o "oyunu" veya belgesini gösteremiyor. Aslolan budur. İnsanların tepkisizliği sizin en büyük hazineniz olabilir ama insanlar tepkisiz de olsa, iftirayı görüyor ve biliyor. Çünkü görmemek için kör, bilmemek için geri zekâlı olmak ya da geri zekâlı rolü yapmak gerek.

    Ya da takma isim ardına saklanmış sapık bir orospu çocuğu olmak gerek.
    2 saat önce ·
  • Sanal Kişi
    Bay Büktel çarpıtmaktasınız
    1100 kişi (ve hiç anmadığınız onlarca yayın, dernek topluluk) asla ve asla Özdemir Nutku konusunda hakemlik yapmak üzere bir araya gelmemiştir. 1100 kişi ve dernekler sizin küfüre dayalı sövgüye dayalı hakarete da...yalı ve yıpratmaya dayalı yayıncılık anlayışını protesto etmeye yönelik olarak bir araya gelmiştir.
    Yukarıdaki son yorumunuzu okurken size ilk kez küfürsüz yazdığınız için teşekkür etmeye hazırlanıyordum ki son satırda yine ağzınızı bozmuşsunuz
    1100 kişi ve dernekler, yayınlar herhangi bir konuda size hak verecek olsa dahi haklı bir insanın dahi küfür , hakaret ve karalama, yıpratma çabasını protesto etmiştir öncelikle.
    Yüzdeyüz haklı olduğunuz bir konuda dahi küfürbaz olmanız sizi kamuoyu önünde mahkum etmektedir
    Siz ve Hilmi Bulunmaz düpedüz insanları yıpratma harcama küçük düşürme ile yıldırıp sindirip o şekilde galip gelme savaşı vermektesiniz.
    Örnek mi?
    Adnan Tönel'i sevmeyebilirsiniz, yetersiz bulabilirsiniz, sizinle ilgili konularda yada genel konularda yanlış bulabilirsiniz ama ona ve çalıştığı kurumlara saldırarak sindirme çabanız onu kurumu karşısında zor durumda bırakma hatta belki de kurumun adının olumsuz anılmasına sebep olması nedeniyle işinden olması aşamasına dek varabilecek sonuçlar içermektedir ki işte bu tutum fikir tartışması değil karşınızdakini linç etme girişimidir İŞTE ASIL LİNÇ BUDUR!
    Hasan Erkek'i beğenmeyebilirsiniz, yetersiz bulabilirsiniz
    Yada Mehmet Nurkut İlhan'ı
    Yada Yaşam Kaya'yı
    yada Tuncer Cücenoğlu'nu
    yada Zafer Diper'i
    yada OYÇED'i
    yada Savaş Aykılıç'ı
    yada Nurhan Tekerek'i
    yada daha onlarca kişiyi
    bunların tutumunu davranışını, devlet yardımı almasını yetersizliklerine rağmen öğretim üyeliklerini yanlış bulabilirsiniz eserlerini berbat bulabilirsiniz yazılarında af edilemez çok büyük yanlışlıklar bulabilirsiniz
    ve bunları dile getirebilirsiniz
    Ama sizin tutumunuz yanlışlıkları dile getirmek değil adeta o kişiyi imha etmek bitirmek şeklindedir
    Okullarını, iş yerlerini özellikle vurgulayarak aforoz edilmeleri çabasına dahi girebilmektesiniz. Asla mitos boyut yayınları okumuyoruz diyecek kadar topyekün bir düşmanlığa vardırabilmektesiniz.
    Boğaziçi üniversitesinde onlarca farklı görüşten onlarca değişik insan olabileceğini göz önünde bulundurmadan topyekün imha etmek istercesine bir tutuma girebilmektesiniz. Bir profesörü yazısıyla yada yazılarıyla, eseriyle, dünya görşüyle ve yeterlilikleriyle yargılayabilirsiniz ama adeta onun ipini çekip yok etmek istercesine yedi ceddine işine okuluna görevine saygınlığına kişiliğine dek vardırdığınız saldırılar gösterebilmektesiniz.
    Elbette bunun büyük kısmını Hilmi Bulunmaz bloglarında yapmaktadır fakat çok açık ve net görülmektedir ki Bulunmaz sanki bir tetikçi gibi çalışmaktadır. Nurkut İlhan'ın sizin sayfanızda bir satırla yer aldığı gün bulunmaz'ın bloğunda kocaman ve daha başlıktan saldırıya uğraması ne anlama geliyor? Kara cahil, kara bıyıklı ..... diye başlayan hakaretlerin neresi fikir tartışmasıdır neresi eleştiridir?
    ASIL BU TUTUMLAR LİNÇ DEĞİL MİDİR?
    Kişileri kurumlarını, okullarını hedef alan yayınlar nasıl bir insafsızlıktır nasıl bir tartışma modelidir?
    İşte sizin bu kalleşçe bu linççi, bu aforozcu bu topyekün bitirmeye dönük, bu hakaretlerle bezeli tutumunuz oldukça da elbette ki insanlar sizi eleştirmekten kaçınacak yada kendilerini gizleme gereği duyacaktır
    Çünkü siz kalleşçe ve insanlık dışı davranmaktasınız ki bu tutumunuzla da Burak Caney adlı sapık, ruh hastası, ne idüğü belirsiz kişi yada kişilerden farkınız malesef azalmaktadır.
    İşte 1100 kişinin tepkisi bu tutumlaradır
    bu hakaretvari yazılara bu küfürlere bu yıpratma çabalarınadır.
    Bu kişiler sadece Özdemir Nutku konusu ele alınsa belki size hak verecek yada emin değilim deyip tarafsız kalabilecektir ama orada davaya değil davanın dile getiriliş şekline ve genel tutumunuzadır protesto
    O protestocular arasında sizin arkadaşlarınız da vardır eminim belki Theope yi çöok önemli eser sayanlar da. Ama onlar da genel anlamıyla bu saldırgan ve yıpratmaya dayalı tutumdan dolayı sizi eleştirmiştir ki Hilmi Bulunmaz'ın en büyük destekçisi Kazım Şimşek dahi Hilmi Bulunmaz'ı küfürlerinden dolayı eleştirmiyor muydu?
    bu yanlış savaşım şekliyle ve belki de yanlış işbirliğinizle
    ve gerçekten aişl topuğunuzun da aşil topukluğuyla
    HAKLIYSANIZ BİLE HAKSIZ DURUMA DÜŞMÜYOR MUSUNUZ BAY BÜKTEL?
    insanlara bu denli saldırgan bu denli topyekün karalamacı olmak neden?
    Mustafa Demirkanlı Hilmi Bulunmaz'dan söz ederken kuyumculuğunu (bir kabahatmiş gibi) dile getirirken yanlış yapmaktadır ve bunu bir çok kişi yanlış bulmaktadır
    Sizinkisi de işte bunun kat ve kat fazlası ve katmerlisidir
    Hilmi Bulunmaz bloglarını açık açık bir silah ve bir tehdit aracı gibi kullanmaktadır.
    Örneğin önce Adnan Tönel adını kurumunu olumsuz şekilde bolca zikretmekte ve ardından bakın google da aranınca bizden çıkıyor deyip silahını kullanmaktadır
    Yani seni yıpratırım sayemde çok kötü bulunursun aslında büyük bir kabahatin olmasa bile bu şekilde bulunuyor anılıyor olmanın verdiği rahatsızlıkla işinden gücünden olursun gibi bir tutumdur
    Bu bir öç harekatıdır
    Adnan Tönel birgün gazetesinde sizinle ilgili kampanyada yanlış tarafta oldu yada size haksızlık etti diye düşünüyorsanız onu o şekilde eleştirirsiniz ondan dolayı eleştirirsiniz topyekün seni bitiririm şeklinde bir saldırı olmaz olmamalı
    yada Savaş Aykılıç bir tarihi hata gaf yapmışsa onu o şekilde eleştirirsiniz okulunu bölümünü hocalarını katarak adeta onlar üzerinden sıkıştırmaya çalışarak değil
    Ozan Akgül hata yapmışsa hatasını hatalı yazısını hatalı makalesini hatalı davranışını eleştirirsiniz okulunu adresini hocalarının adlarını tek tek zikredip böyle bulunmasını sağlayıp onu zorda bırakma çabasıyla değil
    İşte asıl bunlar linçtir intikamcı tutumlardır
    Bu tür tutumlar oldukça da insanlar ya susup sinecektir ya da çok dayanamazsa işte böyle benim gibi kendini saklama mecburiyetiyle konuşacaktır
    Daha onlarca örnek verebilirim.
    Fakat sizin bu tavrınız oldukça yada size yönelik bir eleştiride sizi korumayı kendine vazife edinmiş Hilmi Bulunmaz'ın bu tavrı oldukça ve siz de ona engel olmadıkça yada açık ve net kaşrı çıkmadıkça bu tutumlar sizin ortak mücadele şekliniz stratejinizmiş gibi yansımakta ve de birlikte anılıp eleştirilmektesiniz.
    Bu şekilde bir kirli savunma yada saldırı şekli sürdükçe de inanın ki değil 1100 bunun kat ve kat fazlası da sizi kınayacaktır.

    Ve lütfen Bütün bunlara gerekçe olarak da Burak Caney adlı sapık, insanlık dışı kişi yada kişilerin size yaptığı şeyleri mazeret yada gerekçe olarak öne sürmeyiniz. Burak Caney yöntemi denemek yada ona dayanarak mücadele modeli seçmek sizi Burak Caneyleştirir başka hiç bir şeye yaramaz. Kimse Burak Caney diye biri bunlara böyle yapmış o halde adam haklı canım benim okuluma kurumuma saldırsın bana kara bıyıklı kara cahil desin demez.
    Lütfen ama lütfen sukunetle ve bir kere daha düşününüz
    41 dakika önce ·
  • Coşkun Büktel
    Bundan sonra yazdıklarınızı okumak için mesai harcamayacağım. İlk yazdığınız metnin yalnızca ilk paragrafını okudum. Yalnızca yine alçakça "çarpıtmakla" suçlayarak bana bir de yüzsüzce "sayın" diyerek, küfrettiğiniz o paragrafı alıntılıyor, onu cevaplıyorum.

    Diyorsunuz ki:

    "Uzun yazınız1100 kişi (ve hiç anmadığınız onlarca yayın, dernek topluluk) asla ve asla Özdemir Nutku konusunda hakemlik yapmak üzere bir araya gelmemiştir. 1100 kişi ve dernekler sizin küfüre dayalı sövgüye dayalı hakarete da...yalı ve yıpratmaya dayalı yayıncılık anlayışını protesto etmeye yönelik olarak bir araya gelmiştir."

    Siz kim oluyorsunuz da benim yayıncılık anlayışımı hizaya sokmaya kalkışıyorsunuz, ulan?! Siz hangi hakla bana atılan iftirayı mazur görüyor, ama güya küfre karşı çıkıyorsunuz? Mazur görmekle de kalmayıp, linç bildirinizde, Nutku'nun bana değil de benim nutkuya iftira attığımı söyleyen alçaklar siz değil misiniz? Bildirinizdeki şu satırları, nerenize saklayacaksınız:

    "Tiyatromuzun saygın insanı Prof. Özdemir Nutku’yu, DT koordinasyon toplantısında Coşkun Büktel’in eseri gündem yapıldığında, görevi gereği Fransızca yazılmış bir “Theope” ile karşılaştım, Fransızca bilenler karşılaştırsın sözünden yola çıkarak, Sayın Nutku’nun ben kimseyi suçlamadım sadece bir bakılmasını önerdim açıklamasını bile dikkate almadan, akıl almaz karalamalarla uzun süredir rencide etmektedirler."
    (KAYNAK: Linç bildiriniz, http://coskunbuktel.com/lincimzacilari.htm

    "Akıl almaz karalamayı" (iftirayı) Özdemir Nutku mu bana attı, ben mi Özdemir Nutku'ya attım? Özdemir Nutku'nun hepi topu iki-üç satır tutan iftira sözlerini neden okurlara olduğu gibi aynen aktarmak yerine onun sözlerini kısaltarak ve değiştirerek aktardınız? Özdemir Nutku aynen, kelimesi kelimesine, şöyle demedi mi:

    ““....şimdi efendim bir de, bir dikkatini çekmek istiyorum. Hiç bir şeyle itham etmiyorum. Fransızca’da 16.yüzyılda yazılmış Theope diye bir oyun var. Özellikle Fransız filolojisinden ve Fransız dilini bilenler onu biraz şey etmeliler yani, bir bakmalılar. Aradaki benzerliği görmek için. Teşekkür ederim...””

    Peki Nutku "var" diyerek kesin bir dille sözünü ettiği "Fransızca’da 16.yüzyılda yazılmış Theope diye bir oyun"u veya belgesini gösterebildi mi? Hayır! Peki o "oyunun" kendini ya da belgesini siz gösterebiliyor musunuz? Hayır. Onun yerine içinde "Theophe" adlı bir kahramanın bulunduğu "18". Yüzyıl'da yazılmış bir roman göstermek gibi, Nutku'nun bile ciddiye almadığı şebeklikler yapıyor, güya Nutku'nun suçunu örtbas etmeye çalışıyorsunuz.

    Nutku, "16.yüzyılda yazılmış Theope diye bir oyun var." dedi, böyle bir oyun yok. Bunu kasten değil de yanlışlıkla söylemiş olsaydı, derhal özür dilerdi. İlk yazımızla onu kibar bir dille belge göstermeye veya özür dilemeye davet etmiştik. Nutku ikisini de yapamadı. Bize verdiği cevabında, yeni yeni yalanlarla ilk yalanını örtbas etmeye çalıştı. Bu durumda, ben Nutku'ya kibar davranmak zorunda değilim. Nutku'nun iftirasını örtbas etmeye çalışan ve bu amaçla linç kampanyası düzenleyen alçaklara ise ne kibar davranmaya ne de üslubumu beğendirmeye mecburum. Siz kim oluyorsunuz da Theope yazarının üslubunu belirlemeye çalışıyor, hangi yüzle onu ahlaklı olmaya davet ediyorsunuz, geri zekâlı, iftiracı orospu çocukları!

    Sevgili okurlar, ben linççilerin bundan sonra yazacaklarını okumayacak ama sansür de etmeyeceğim. İstediklerini yazabilirler. Tüm cevaplar şu linkte:
    http://coskunbuktel.com/buktelgerizekarehberi.htm
    27 dakika önce ·
  • Sanal Kişi
    Yazımın devamını elbette okudunuz okumadım demenize asla ve asla kimsenin inanmayacağını gün gibi biliyorsunuz
    Fakat asla yanıtlayamayacağınız insanları adeta imha etme çabalarınızı asla savunamayacağınız ve buna hiç bir gerekçe sunamayacağı...nız için, asıl linççiliğin bu sizlerin tutumu olduğunu gayet net ve isim isim ortaya serdiği için yanıtlayamayacağınız bu noktada KÖR rolünü oynayacağınızı ilan etmişsiniz teşekkür ederim
    Benim yukarıdaki çok net sorularımın ardından yanıtlamayacağınızı söylemeniz de beni son derece haklı kılmıştır bunu da kabul etmişliğinize veriyorum bunun için de teşekkür ederim
    Theope konusunda siz haklı olduğunuza inanıyor ve videoyu belge olarak sunuyorsunuz
    Bende tersine inanıyor ve aynen sizin videonuzu belge olarak sunuyorum
    Elinizde somut ve tartışmasız belge varsa bunau kamuoyuna taşımanız yada onaylatmanız gerekmiyor madem ki kamuoyu önemsizdir kelle sayısı önemsizdir mademki esas olan belgedir belgelerin sunulacağı yer mahkemelerdir.
    Özdemir Nutku size iftira atmışsa ve asla tartışılmaz belgeler sunmuşsanız neden mahkemelerde değilsiniz?
    Çok daha az önemsediğiniz bir TV projeniz kısmen çalındı ve derhal mahkemeye gittiniz bu konuda neden gitmediniz?
    Çünkü bal gibi biliyorsunuz ki belge diye sunduğunuz sizi değil Nutku'yu haklı çıkarmaktadır
    Kelle sayısı değil belge diye sunduğunuz belgeniz de sizi yalanlamaktadır
    Buyurun siz insanlardan intikam almaya devam edin insanları tek tek isim isim linç etmeye devam edin
    Ama insanlar size küfürbaz dedi kınadı diye de sakın ha sakın tepki vermeyin
    Size sizin seviyenize inerek küfürle saldırıyla yanıt vermek yerine demokratik tepki göstermişlerdir ve göstereceklerdir
    Bunun da yetmediği yerde sizin theope için başvurmaktan korktuğunuz mahkemelere davalar başlayacaktır üstelik fazlaca hakarete de gerek yoktur sadece "linççi" hakareti dahi dava açılmasına yeterli gelecektir ki bir anda yüzlerce davayla belki de hukuk tarihinde özel bir yeriniz dahi olacaktır.
    Sizin insanları tek tek yıpratma ve imha etme çabanıza karşılık insanlar insanca ve örgütlüce demokratça ve demokrasinin verdiği haklar dahilinde davranacaktır.

    ---------------------------------------------

    TARTIŞMA SİZİN İÇİN (CEVAP VEREMEDİĞİNİZ BU NOKTADA) BİTMİŞSE ELBETTE BEN DE TEK TARAFLI TARTIŞACAK DEĞİLİM.
    O HALDE NOKTALANMIŞ BU TARTIŞMA SÜRECİNİ KALICILAŞTIRARAK SİTENİZE TAŞIMANIZI TALEP EDİYORUM.KISA BİR SÜRE SONRA FACEBOKDA BİR AKSİ...LİK OLDU SİLİNDİ GİTTİ KAYBOLDU GİBİ BİR BAHANE ÜRETMEYİNİZ.
    RİCA DEĞİL TALEP ZİRA DAHA ÖNCE TARTIŞMALARINIZI TAŞIDIĞINIZA VE HER ŞEYİ KALICILAŞTIRIP KORUDUĞUNUZA DAİR OKURLARINIZA VERDİĞİNİZ TEMİNATLAR VARDIR. BU TEMİNATLARA UYUNUZ. HAKSIZ OLARAK VE CEVAP VEREMEZ ŞEKİLDE KALAKALDIĞINIZ BU TARTIŞMAYI DA EKSİKSİZ TAŞIYINIZ VE MUHAFAZA ALTINA ALINIZ.
    BU BENİM TALEBİM OLMASINDAN ÇOK SİZİN OKURLARINIZA VERDİĞİNİZ TAAHÜDÜN YERİNE GETİRİLMESİDİR...
    5 dakika önce · Sayın Mustafa Demirkanlı yada tartışma sürecini takip eden varsa başka bir yayıncı onlardan da dileyen ve gerek duyan olursa bu tartışma süreci tarafımdan muhafaza (kayıt) altına alınmıştır ve yayınlamalarında benim açımdan sakınca yoktur. Esas olan kamuoyunun bu gibi kişilleri biraz daha tanıyıp cevap veremedikleri noktada nasıl saldırganlaşabildiklerini görmeleridir.

    Demokratik hak kullanımını bizi hedef göstermektir ya bize saldıran olursa gibi zorlama bir noktaya çeken bu kişilerin lendilerinin cevap veremeyip aciz kaldıklarında asıl kendilerinin saldırgan küstah ve küfürbaz olduklarının bilmemkaçıncı kez kanıtıdır, belgesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder