10 Ocak 2011 Pazartesi

EKŞİ SÖZLÜK'TE BİR BAŞLIK VE İKİ YORUM: ("WHOOSİE" İLE "MÜTEBAKİ"NİN TABAN TABANA ZIT AÇIKLAMALARI)

11 Ocak 2011 Salı, 05:48 tarihinde Coşkun Büktel tarafından eklendi

coşkun büktel ve özdemir nutku'nun theope polemiği

6 NUMARALI YORUMUNDA "WHOOSİE" DİYOR Kİ:

6. başka bir theope'nin varlığı ile daha da heyecanlı hale gelen tartışma. coşkun büktel'in bağıra çağıra "başka yok" dediği theope'nin konu olarak oldukça benzerinin bulunmasıyla kimin haklı kimin haksız olduğu yeniden tartışma konusu olmuştur.

http://www.tiyatrodergisi.com.tr/detay.php?hng=1154

(whoosie, 04.08.2009 16:57 ~ 05.08.2009 10:42)

16612588 paylaş şikayet et

9 NUMARALI YORUMUNDA "MÜTEBAKİ" DİYOR Kİ:

9. theope adında ikinci bir "tiyatro oyunu" yoktur.

kimse de ortaya theope adında ikinci bir "tiyatro oyunu" koyamamıştır.

gerçeğinin her daim vurgulanması gereken tartışmadır.

"dedikodusunu çıkarsak bile yeter" çirkefliğiyle, insanları yanıltmak için sanki ikinci bir "theope oyunu" varmış gibi bir izlenim yaratmaya çalışanlara karşı theope'nin yazarı coşkun büktel'in;

"'evet, ikinci bir theope oyunu var' diyen birisi varsa, bilinsin ki, yalancı orospu çocuğunun tekidir."...

diyerek meydan okumasıyla daha daha "heyecanlı" hale gelmiştir.

bkz. http://coskunbuktel.com/buktelgerizekarehberi.htm

(mutebaki, 18.08.2009 11:50 ~ 23.08.2009 10:55)

16700796 paylaş şikayet et

COŞKUN BÜKTEL BURADA DİYOR Kİ:

Sayın "whoosie"!

Ekşi Sözlük geleneğine uygun olarak "Mütebaki" takma ismiyle yazıyor olmasına rağmen, sayın Feridun Çetinkaya hiçbir zaman bu takma ismin ardına saklanmak gereğini duymamış, "Mütebaki"nin Feridun Çetinkaya olduğunu kendi yazılarında yıllar öncesinden beri defalarca açıklamıştır. Çünkü Feridun Çetinkaya, asla yalan söylemeyen, dürüst ve namuslu bir tiyatrocudur.

Ama

Sansürcü ve iftiracı Mustafa Demirkanlı'nın sitesine link vererek, Demirkanlı'nın ipiyle kuyuya inerek, "coşkun büktel'in bağıra çağıra 'başka yok' dediği theope'nin konu olarak oldukça benzerinin bulunması"ndan söz eden "whoosie", Feridun Çetinkaya (Mütebaki) kadar dürüst olabilir mi? Böyle apaçık bir iftirayı (bkz.http://coskunbuktel.com/buktelgerizekarehberi.htm) kendine yakıştırabilen biri, ancak Mustafa Demirkanlı'yı midesi kaldırabilen, Demirkanlı'dan iğrenmeyen bir linççi olabilir. (bkz.http://coskunbuktel.com/lincimzacilari.htm). O nedenle de, 1100 kişi arasına sığınarak, sürü olmanın güvenliğinden cesaret alarak böyle apaçık bir iftiraya imza atabilmiştir.

Ama yukarıda linkini verdiğim yazıya rağmen, Mustafa Demirkanlı'nın ipiyle tek başına kuyuya inip de "coşkun büktel'in bağıra çağıra 'başka yok' dediği theope'nin konu olarak oldukça benzerinin bulunması" gibi bir ifadeyi yazabilmek, mertlikten, onur ve gururdan ve insan olmanın haysiyetinden bir hayli uzaklaşmayı gerektirir. O nedenle, öyle alçakça bir iftira ancak takma isimle yazılabilir.

Sizce, verdiğim o linkin ucundaki yazıyı okumuş olan okurlar, takma isimli "whoosie"ye mi yoksa Feridun Çetinkaya'ya (mütebaki) mı inanacaklar? Hanginize inanmalılar? Çıkıp kendi imzanızla söyleyebilir misiniz?

Tabii ki, takma isimli diğer iftiracı sapıklar gibi, Mustafa Demirkanlı'yla sizin de hiçbir ilginiz yoktur, değil mi? Öyleyse çıkıp göğsünüzü gere gere konuşabilirsiniz değil mi? Yoksa bu yazım üzerine tükürdüğünüzü yalamayı ve iftiranızı ekşi sözlükten silmeyi mi tercih edersiniz?

Yoksa Somer Karvan gibi, yani "insan gibi", çıkıp linçe imza atmakla "ahmaklık" ettiğinizi ve bu sayfada aktardığım iftiranızdan utanç duyduğunuzu açıklamayı mı seçersiniz?

(Sayın Karvan'ın tüm linççilere örnek olmasını umduğum -1100 iftiracıyla papaz olmayı göze almak gerektirdiği için olağanüstü cesaret ve dürüstlük isteyen- "imza çekme" mesajını okumak için, lütfen, tıklayınız:

http://www.facebook.com/notes/coskun-buktel/linc-imzacisi-somer-karvanin-buktele-gonderdigi-ozelestirel-ozur-mesaji/10150337389575711)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder